keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Paperikeijun samat materiaalit -haastesivu


Monessa blogissa on jo fiilistelty tämän vuoden Intohimona skräppäys -viikonloppua. Minullakin oli siellä mukavaa, mutta sen jälkeen vietetyt perhelomapäivät ilman tietokonetta ovat hiukan pudottaneet minut kelkasta. Nyt olen jälleen kotona ja voin ainakin julkaista tämän sivun, jonka tein Paperikeijun Samat materiaalit -haasteeseen. Sivu olikin ainoa, mitä sain kokonaan valmiiksi viikonlopun aikana!

Materiaalipaketti oli suloinen, mutta itselleni aika haastava. Skräppäsinkin muutaman vuoden takaisia kuvia Faces -etnofestareilta, jossa lasten omalla Small faces -alueella oli kaikenlaisia telttakatoksia ja lippusiimoja ja kaikki oli ihanasti hiukan rähjäistä. Päällystin mustat pahvikirjaimet yhdellä papereista, lisäksi käytin hiukan vihreää liituväriä reunoihin. Sivusta tuli oikein mieleinen. Pahoittelen lappusilla sensuroituja nimiä ja kasvoja - ehkä minäkin vielä joskus jaksan opetella kuvankäsittelyä...

Vielä kiitos kaikille blogituttaville askarteluseurasta!

6 kommenttia:

m kirjoitti...

kiitos pöytäseurasta, oli kiva tavata!

sinun sivusi onnistui tosi hyvin, lopputulos ei näytä yhtään haastavalta! ja esimerkkisi innoittamana rohkaistun ehkä lopultakin hankkimaan liituvärejä, joita olen ihastellut, mutta ollut vähän epävarma niiden käyttämisestä.

Elli kirjoitti...

Kiitos itsellesi! Tykkään sivustasi
tosi paljon. Kirjaimista tuli hienoja ja lippusiima sopii teemaan loistavasti:)

taru76 kirjoitti...

Ihanan iloinen sivu sinulla. Olet osannut käyttää paketin materiaaleja todella monipuolisesti!

Anu kirjoitti...

Sait kirjaimista tosi kivat, itse en osannut tehdä niille mitään..

Anu kirjoitti...

Edellinen siis minulta..

lehtipollo kirjoitti...

Tässä on tosi hyvä "flow"! Kuvat sopivat matskuihin kuin valettu :)