tiistai 8. tammikuuta 2013

LO: Ei nyt ihan StrömsöTämä sivu syntyi jo joulukuussa, mutta minulla on ollut vaikeuksia kuvien kanssa, blogger kääntelee kuviani miten mielii poikittain. Jospa nyt onnistuisin...! Siis. Olen tehnyt muutamia aihioita sivupohjiksi sillä ajatuksella, että skräppään ostamastamme 70-luvun talosta, jota parhaillaan remontoimme. Sekaisin sekä vanhoja että uusia tarvikkeita: taustan puupaperi on hauska, mutten ole osannut tehdä siitä aikaisemmin mitään.

 

Tässä lähtötilanne: muutamaa paperia ja vähän vihreää mustetta reunoissa. Hyvin laatikkomaista, mutta niin on talommekin :)
Ja tässä lopputulos muutamaa päivää myöhemmin. Tarvikkeista uusimpia ovat vaneriset kukat, vanhimpia ovat vihreää tekonahkaa olevat kukat - ne ovat vanhasta lompakostani, jossa oli koristepotentiaalia vielä varsinaisen uran päätyttyä. Leveä valko-keltainen kirjailtu nauha on ompelukaupan löytöpussista ja tuo mieleeni vanhat lakanoiden koristenauhat. Tässä on siis sekä vintagea että retroa!

Kuten kaikki askarteluni nykyään, tämä syntyi nopeasti ja helposti, ilman täydellisyyden tavoittelua tai hinkkaamista. Askartelutarvikkeet asuvat väliaikaisessa laukussa ja kaikki pitää jaksaa kerätä aina pois sängyltä tai ruokapöydältä, joten sivut tulevat tällä hetkellä valmiiksi lähes yhdeltä istumalta.4 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Jees, hyvä siitä tulee! Mielenkiintoinen kevät ja kesä edessä kun arvioit, mitkä kasvit on pihassa tarkoituksella ja mitkä ehkä enemmän pois kitkettäviä :-)

Tykkään paljon sivun väreistä. Hauska tuo aihioajatus, näyttää toimivan!

taru76 kirjoitti...

Ihana sivu! Värimaailma sopii hyvin aiheeseen ja koristeet toimivat kauniisti!

Mulla on sama tausta, eli ekaa kertaa elämässäni asun omakotitalossa... meidän pihalta ei siis kannata mallia etsiä, mutta itse olen saanut vinkkejä katselemalla toisten pihoja ja kyselemällä "tyhmiä".

Elina Stromberg kirjoitti...

Voi, tästä projektistahan näemme varmaan monta hienoa leiskaa! Oli mukava lukea tarinoita koristeiden takana. Ja Tarua kompaten, värimaailma on hieno.
Mielenkiinnolla jatkoa odottaen!

Marie kirjoitti...

Kiitos kommenteista - meidän 70´s show lienee ehtymätön aiheaitta niin sisältä kuin ulkoakin... ;P