perjantai 19. kesäkuuta 2009

There be monsters here


Pitkästä aikaa ehdin osallistua Inspiroidu -haasteeseen tällä hyvin pikaisesti keskiyöllä rykäistyllä sivulla. Aihe olisi ansainnut huomattavasti runsaampaa ja perusteellisempaa käsittelyä, mutta nyt vaan teki mieli saada kerrankin vaan äkkiä jokin askartelu tehdyksi.

Rakastan kaikenlaisia karttoja, mutta tällä kertaa käytin omatekoista miellekarttaa kotiyliopistoni kampusalueesta: vaaleanpunaiset neliöt ovat siis rakennuksia. Sivu liittyy opintojeni päättymiseen tänä vuonna ja siinä on toki vain osa kampuksesta sekä vain murunen mielikuvista, sillä en ehdi nyt sensuroida mitään henkilökohtaisia juttuja.

Oli ihanaa tehdä pitkästä aikaa jotain!!! :)

4 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Tykkään tästä! Mieleen tulee oma sivuni ekasta kämpästäni, samalla lailla tallessa hetkiä tietystä ajanjaksosta. Sinun sivusi on tunnelmaltaan tosi lämminhenkinen ja rauhallinen.

Pia K kirjoitti...

Hyvän näköinen sivu ja aivan ihana idea! Miellekartta tärkeistä ajoista ja paikoista ja ihmisistä kulkureitteineen, muistoineen... Voi miten tykkään! <3

xing kirjoitti...

Hih, tunnistin monta tarviketta :) Idea on kaunis, mutta mieleen tulee myös se, miten erilaisia karttoja fuksit piirtäisivät.

Skräppäämiseen vauvan nukkuessa voisi auttaa kori tai laatikko, jossa kaikki tärkein odottaisi ja voisit siirtää sen helposti keittiöön tai olohuoneeseen

Anna-Leena kirjoitti...

Olen liikuttunut! :´D