lauantai 19. syyskuuta 2009

Keltaisessa valossa

Moni bloggaaja on esitellyt askartelunurkkauksiaan. Katselen niitä aina ihastuksissani ja nyt kieli poskessa näytän omani. Tässä, tadaa! Joo, se on ruokapöytämme. Ja joo, nyherrän täysimittaisia layouteja tuossa yhdessä pienessä kulmassa.
Minullakin on kyllä askartelupöytä ja sievästi järjesteltyjä tarvikkeita, mutta perheemme vauva nukkuu samassa huoneessa ja häiriintyy valosta. Niinpä hiippailen askarteluiltoina keittiön ja makuuhuoneen väliä edestakaisin, kun haen tarvikkeita ruokapöydälle. Lopputuloksena on kaaos ja kauheasti paikoilleen laitettavaa, mutta onneksi useimmiten jotain muutakin.

Eräänä iltana pitkän päivän jälkeen halusin hiukan askarrella ja kokeilin paria ideaa. Ensin kokeilin leimailla pilttipurkilla ja pahvinpalalla journaling-lappusia. Niistä tuli oikeastaan sen näköisiä kuin lapsuudessa huopakärkisellä kuivahtaneella tussilla piirrellessä, eli aika suttuisia, mutta ei se haittaa, kunhan kokeilin. (Keittiössämme on tosi hämärä keltainen valo, siksi kuvatkin ovat keltaisia ja hämäriä)
Sitten leikkelin pahvista muutamia kuvioita. Alla kuvassa myös kuviopaperilla päällystämiäni diakehyksiä, joita oltiin heittämässä työpaikaltani pois. Niitä ei digikuvien ja videotykkien aikakaudella tarvitse enää alkuperäiseen tarkoitukseen, mutta kuviopaperilla ja koristeilla niistä saa tosi hauskoja!Kuvassa on myös hyvin tärkeä asia: muistilehtiö, johon suherran nopeita muistiinpanoja askarteluideoista. Tein sen taannoin ruokatunnilla parista suttupaperin palasta ja se on ihan ruma, mutta se toimii oikein hyvin. Kun askartelen harvoin, on aloittaminen helpompaa kun olen valmiiksi kerännyt ideoita mitä haluan kokeilla.

Ei kommentteja: