perjantai 22. tammikuuta 2010

Alkaneen vuoden askartelufiiliksestä

Monet askartelijat ovat valinneet uuden vuoden kunniaksi voimauttavia sanoja tai teemoja. Itse en osaa kiteyttää askartelutavoitteitani yksittäiseen sanaan, mutta haluaisin
- tehdä enemmän itse koristeita ja tuunata oudoista roskista askartelutarvikkeita
- laajentaa ja syventää scrapbookingini teemoja
- kokeilla uusia tekniikoita ja kaikenlaisia uusia ideoita
- käyttää enemmän omaa käsialaani ja muutenkin oman käteni jälkeä

Tässä on sivu, jossa olen hiukan toteuttanut osaa tavoitteista: tallensin erään tragikoomisen perheasian ja käytin omatekoisia koristeita. Minulla on paljon isältäni jääneitä epäselviä kuvia, joissa hän kantaa ties kenen sukulaisensa arkkua hautajaisissa. Ajattelin heittää kuvat pois, koska niillä ei tuntunut olevan merkitystä minulle, mutta sitten tajusin, että vaikken tunnekaan vainajia tai muita sukulaisia kuvissa, niihin tallentuu tietty aspekti isäni elämästä.
Otsikon yksi sana on kirjoitettu tussilla ja sitten vedin päälle Glossy Accentsia saadakseni siitä kolmiulotteisemman.
Valmista journalinglappua piti tehostaa mustalla, että siitä tulisi kiinnostavampi. Taustapaperin siivekäs enkeli erottuu paremmin, kun sen siivet on osittain leikattu irti.

Nahkainen kukka on leikattu vanhasta lompakostani. Pidin lompakosta ja harmittelin sen hajoamista, mutta nyt se jatkaa palvelustaan askartelukoristeina.

6 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Ihana tarinointi, tykkään hirveästi! Myös tuo otsikon glossy accentsilla korostettu sana on hyvä idea! Kaiken kaikkiaan tosi kiva leiska.

Pia K kirjoitti...

Että on hieno sivu! Kirjoittamasi teksti sekä otsikon taakka-sana osuivat mullekin eniten kohdilleen.

xing kirjoitti...

Hieno journaling ja hieno sivu, minun ehdottomia suosikkejani sinun tekemistä! Hyvä, hyvä (ja tunnistinko taustapaperin :)

Marie kirjoitti...

Kiitos ystävällisistä sanoista, itsekin pidän kyllä kovasti tästä sivusta. Ja askartelumentorilleni Xingille tiedoksi, että taustapaperin lisäksi myös alempi tarinointilappu on sinulta, ameriikantuliaisia! Taustapaperi herätti jonkinlaista Père-Lachaise-henkistä rappeutuneen hautausmaan tunnelmaa, joten se sopi hyvin hautajaisaiheeseen.

Anna-Leena kirjoitti...

Oi, miten kaunis ja vahva sivu! Esteettisesti parasta laatua ja sisällöllisesti koskettava... :)

sannika kirjoitti...

Vau, hieno aihe ja hieno sivu! Otsikko tosiaan upeasti toteutettu.