lauantai 23. lokakuuta 2010

Kun pahvinpala potkaisee takamukselle

Yksi aihe, josta olen pitkään halunnut skräpätä, on tarot -kortit, joihin ihastuin jo lapsena mummolassa. Nykyään minulla on oma pakka, jota käytän toisinaan kun pohdin jotain asiaa: en usko ennustamiseen, mutta kortit tarjoavat toisen, usein yllättävän näkökulman ja kannustavat ajattelemaan laajemmin. Joskus taas vedän päivän kortin, joka on vähän samantapainen kuin päivän aforismi. Usein kortit ovat pieniä ja arkisia, mutta eilen sain nenilleni. Vedin dramaattisen kortin, joka oli erittäin ajankohtainen. Päätinkin tehdä siitä sivun, jotta muistaisin kortin viestin ja koettaisin ryhdistäytyä. Muutoksia elämässä ei pidä pelätä, vaan niihin pitää tarttua rohkeasti.

2 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Kiva kun piipahdit mun blogissa jättämässä kommentin; samalla herättelit mut kirjoittamaan tänne jotain mitä jo aiemmin mietin mutta laiskuuttani en saanut näpyteltyä ;)

Tämä on musta juurikin oikea tapa suhtautua ennustushömpötyksiin: niistä voi ottaa itselleen parhaat puolet ja jättää huomiotta turhan määräävyyden. Sitä paitsi tykkään sivun väreistä ja jopa vielä enemmän otsikosta - käytän samaa varmasti vielä itse jossakin, kunhan tulee sopivalla hetkellä mieleen.

Elina kirjoitti...

Sivu on tosiaan ajatuksia herättävä. Dramaattinen kuviopaperi sopii tähän loistavasti.
Pieniä, hienoja yksityiskohtia on paljon ja niitä jää tutkimaan pidemmäksikin aikaa.
Tykkään!