maanantai 2. helmikuuta 2009

Lisää korttiaskartelua

Osallistun taas Jehkottaren korttihaasteeseen, sillä se oli viimeksikin aika hauskaa! Harvemmin luonnostelen kortteja tai scrapbookingsivuja, joten luonnoksen pohjalta toimiminen on kiinnostavaa vaihtelua. Olenkin noudattanut luonnoksia ihmeen uskollisesti.

Korttiaskartelu tuntuu olevan ihan oma maailmansa. Tosi monet kortteilijat ovat ilmeisesti myös leimailijoita, mutta minulla on vain joitain koristeleimasimia. Niinpä korttiluonnoksissa edellytetty kuva tuottaa minulle ongelmia! Joissain tapauksissa sen voi leikata kuviopapereista, jatkossa ajan kanssa haluaisin piirtää myös itse. Nyt kuitenkin tarvitsin synttärikortin kahdeksanvuotiaalle tytölle melko nopeasti, joten laitoin kuvaksi siirtokuvaperhosen.

Materiaalit ovat skräppäyksestä minulle tuttuja, uutuutena oli testata uusia piparkakkureunaa tekeviä saksiani sekä pieniä hakaneuloja. Luonnoksen kolmion alakulmasta tein paperin sijaan tyllistä. Kiinnityksessä käytin hieman paksumpia tarrapaloja, joita ilmeisesti 3D-askartelijat käyttävät. Ne tekivätkin kortista hauskan kolmiulotteisen, mutta skanneri litistää ja latistaa kaiken. Skannasin mustan paperin kanssa, jotta tylli näkyisi paremmin. :)

3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kaunis, herkkäkin kortti:) Yhdistelmä perhonen ja tylli on loistava juttu:)Kiva kokonaisuus.

Paula kirjoitti...

Kyllähän tosiaan aikas moni kortteilija taitaa olla myös leimailija, mutta itse olen ainkin sitä mieltä, että luonnosten "kuva" voi ihan yhtä hyvin olla jotain muuta kuin leimattu kuva.

Sinun perhosesi on kaunis ja tuo tylli idea on oikein hauska.

xing kirjoitti...

Kaunis perhonen! Kurkkaa muuten tätä blogia, paljon kauniita kortteja, joissa ei ole käytetty leimakuvia:
http://www.kortskissen.se/