tiistai 17. helmikuuta 2009

Muuta paperiaskarteluaKuukauden ikäisen vauvan kanssa aika tuntuu kuluvan nopeasti ja olenkin askarrellut lähinnä jotain pieniä juttuja tutuilla tarvikkeilla. Tein hillopurkista ystävänpäivätervehdyksen parilla paperilapulla, liituvärillä ja tyllillä. Sisällä on ihan vaan irtokarkkeina ostettuja sydänmarmeladeja: helppoa ja kivaa.


Pidimme pienet nimiäiskahvittelut vauvamme lähimmille sukulaisille. Nimi paljastettiin kakkuun tökätyllä kyltillä, jossa lempileimani ja jälleen niin ajankohtaista tylliä.
Olen myös kokeillut kierrätysaskartelua. Ostin joskus Tiimarista skräppäyspakkauksen siinä olevan albumin takia. Mukana tuli papereita, joista en oikein pitänyt sellaisinaan mutta säästin toistaiseksi. Näin jossain blogissa paperihelmiä, ja koska pidän koruista, päätin kokeilla. Suikaloin paperit pitkiksi kolmioiksi

ja rullasin varrastikun ympärille decoupagelakalla, sitten kuivumaan nuppineulan kanssa alustaan. Sottaista mutta hauskaa! Kunhan saan tehdyksi tarpeeksi helmiä, kokoan niistä korun, siitäkin sitten joskus kuvia tulossa.

2 kommenttia:

xing kirjoitti...

Olet ollut tosi ahkera! Noista helmistä tulee minulle lapsuus mieleen, muistan, että sellaisia tehtiin joskus koulussa. Täytyy kokeilla itsekin.. Heti kun tekee mieli sotkea :)

Pia K kirjoitti...

Voi miten kaunis nimi tyttärellä! Onnittelut minultakin nyt vielä tässä vaiheessa, kun en näköjään ole aikoihin viestejä jättänyt. Muistan kyllä käyneeni ihastelemassa ainakin hauskaa vatsa/tyyny-sivua :)