keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Hirveesti tekstii

Inspiroitumishaasteena oli täyttää puolet sivusta tekstillä. Päätin tehdä tajunnanvirtaisen tekstin. Valitsin aiheeksi yhden elämäni isoista kokemuksista, eli sen kun olin synnyttämässä toista lastani. Minulla on kuva itsestäni sairaalassa istumassa jumppapallon päällä kalpeana sairaalapaidassa: se on sinänsä täysin siveä kuva mutta jätin sen pois sivusta tässä julkaistessa. Kuvan paikka on alhaalla keskellä, kellon ja voikukan välissä.
Olen kyllästynyt skannaamaan 12x12 -tuumaisia sivuja, joten valokuvasin tämän hieman vauhdikkaasti, ei näy missään kuvassa ihan kokonaan :o Perusidea kuitenkin käynee ilmi. Tekstiä on kirjoitettu kolmeen eri paikkaan ja se on osa niitä asioita mitä ajattelin synnytyssalissa vietettyjen tuntien aikana. Koristeet ovat aika pelkistettyjä ja mustavalkoisia, lukuunottamatta kellosta tulevaa silkkioksanauhaa ja paperi-haaraniittikukkasia.

Ylläoleva tekstilappu on jostain paperilehtiön kannesta samoin kuin voikukan siemenpallo sivun alareunassa. Teksti on jokseenkin älytön ja säästin lapun alunperin siksi, että sen reunakuvio oli kiva: tarkoitukseni oli peittää teksti jollain, mutta synnytysjuttuihinhan se sopii kuin nenä naamaan!

Tällä kertaa tuli omaan silmään aika pelkistetty sivu, ei mitään kovin kolmiulotteista tai pörröistä tai rosoista. Jollain lailla vaan paperi ja koristeet valitsivat toisensa helposti.

7 kommenttia:

xing kirjoitti...

Hmmm.. :) Hieno aihe, tosin pakostakin vertaa omiin muistoihin ja siksi hymyilyttää.

Ninarsku kirjoitti...

Hei kiva sivu ja aihe! Tykkään kun oot leikellu taas paperia kuvioiden mukaan, mulla on suuria vaikeuksia käyttää näin isokuvioisia papereita...

Muuten, haluaisitko lisätä tuohon alle "valitse henkilöllisyys" kohtaa vielä ainakin sen Name/URL vaihtoehdon, voisi vuodatus-tyypitkin kommentoida. Mulla nyt onneksi on myös Google-tunnarit. =)

Marie kirjoitti...

Kiitos vinkistä Ninarsku, en ollut yhtään tajunnut katsoa noita kommentointiasetuksia. :)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Aivan mahtava ja sykähdyttävä sivu - sekä sommittelu että teksti!

Pia K kirjoitti...

Ihanan samankaltainen tuon edellisen Nuppu-sivun kanssa - kukkapaperit kai on samaa sarjaa? Ja kuitenkin sitten niin kovin erilainen... tykkään kovasti tajunnanvirtatekstistä, ihan jo ajatuksenakin. Jännä myös lukea tällaisia pohdintoja, kun omat vastaavat kokemukset on olleet sen verran vauhdikkaita ettei ole ehtinyt ajatella paljon muuta kuin kivuista selviytymistä ;)

Katja H kirjoitti...

Tää on mahtava! :) Nauroin täällä tajunnanvirrallesi kivuliaasta tilanteesta huolimatta. Onhan siitä itselläkin kahden lapsukaisen verran kokemusta :) Sä hallitset kyllä kirjoittamisen taidon. Itse en kyllä ko. tilanteista muista mitään ajatuksiani vai täytysköhän kuitenkin kaivella pääkoppaansa... hmmm... :)

maikko kirjoitti...

tämäkin on tosi mainio, vaikka minua ajatuskin synnytysasioista puistattaa.. leikellyt paperit ja tajunnanvirtatekstin runsas määrä on aseteltu niin kivasti!