tiistai 21. heinäkuuta 2009

Nauhaa


Olin tekemässä tätä sivua muuten vain. Ihmisiin ja aiheeseen sopi aika ronski käsittely, joten turmelin perinpohjin kuvien reunat. Viikon inspiroitumishaasteen luettuani ajattelin, että nauhaan leimattu teksti, jota en vielä ennestään ollut kokeillut, sopisi tähän erinomaisesti.

Tarinointilapussa on nauhaa sekä alla että solmittuna reiästä. Muistaakseni en ole laittanut nauhaa ihan juuri noin aikaisemmin, vaikkei se olekaan mikään mullistava idea.

Tekstinauhat niittasin kiinni suoraan kuvaan. Laitoin myös sirkkarenkaita suoraan kuviin, sitä en muistaakseni ole ennen tehnyt. Lisäksi kuningatar sai hileillä tuunatun kruunun. Suloisista suloisimmat luurangot ovat myös nauhanpätkiä.

Taustapaperi on eräästä lehtiöstä, jonka ostin sen muiden papereiden takia. Tämä paperikuosi oli kuitenkin mielestäni häkellyttävän ruma ja harkitsin, että heittäisin nämä arkit pois. Kuinka ollakaan, olen käyttänyt näitä enemmän kuin muita saman lehtiön papereita...Olen tehnyt jonkin verran huonoja paperiostoksia, joten toistaiseksi pidättäydyn ostoksista ja tutustun omiin työtapoihini ennen kuin ostan lisää kaikenlaista somaa, jota en osaa käyttää.

3 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Nuo nauhoihin leimatut tekstit niitattuna kuvien päälle - tosi kiva idea, ehdottomasti skräpistämisen arvoinen! Mulla on ihan sama ongelma, nettikaupassa kaikki tuotteet näyttää niin kivalta mutta sitten en osaakaan niitä käyttää - joten vikaostoksia on tullut tehtyä ja paljon! Yritän myös järkevöittää omia osteluitani vaikka se ei aina ole helppoa...

Hemppa kirjoitti...

Ihanan rosoinen prätkäsivu! Pakko sanoa tuohon virheostosasiaan, että toi kyseinen pallotaustapaperi on yksi mun suurimmista suosikeista. Mä just päällystin yhden minikirjan sillä ja harmittelin, että nyt ei enää jäänyt kuin vähän silppuja. Mietin vaan, että pitäisköhän ostaa toinen arkki samaa paperia. Niin ne maut on erilaisia!

Marie kirjoitti...

Hemppa: pidän kovasti pallopaperista, jota tarinointien takana on palaset. Ihan varsinainen työn taustapaperi on pystyraidallinen, jossa on esim. mustaa, vihreää ja neonpinkkiä. Sitä en arvellut koskaan käyttäväni.