tiistai 27. lokakuuta 2009

Ensimmäinen twistaukseni

Kokeilin ensimmäistä kertaa inspishaastetta twistillä, sillä se tuli juuri sopivasti. Olin ennestään ajatellut tehdä tästä parin vuoden takaisesta, tahattomasta joogaamiskuvasta sivun tälle paperille, ja siitä se sitten jatkui ihan omalla painollaan. Sivu syntyi jo lauantaina, mutta tähän aikaan vuodesta julkaiseminen on niiiin vaivalloista, kun hämärässä töiden kuvaaminen on "¤%"¤% vaikeaa.

Rikoin vähän haasteen symmetriaa ja asettelin tekstin kahteen ympyrään.

Koristeet asettuivat kiltisti omille paikoilleen ilman riitelyä. Kuvan keltainen toistuu papereissa ja koristeissa. Lisäksi on vaaleanpunaista ja oranssia sekä papereina että liituväreinä.
Nämä kukat muuttivat keskeneräisestä sivusta tähän. Jossain skräppäyslehdessä oli tehty kukkien varret nauhoista ja ajatus jäi elämään.

5 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Onpas luontevan ympyräinen sivu, ei yhtään liikaa - ehkä siitä huomaa, että lähtökohta oli muualla kuin valmiissa luonnoksessa. Pyöreät muodot kuitenkin tukevat hyvin asennon yhteyttä levollisuuteen.

Annihaa kirjoitti...

Ihanat värit - ruskea, keltainen ja vaaleanpunainen sopivat loistavasti yhteen. Täytyy kokeilla joskus itsekkin!

Anski kirjoitti...

Suloinen ja seesteinen sivu! Kukat pitkine varsineen näyttävät huippukivoilta!

Anna-Leena kirjoitti...

Voi kullanmurua! <3 Kaunis ja lempeä kokonaisuus. Mitä tuo twistaus tarkoittaa?

maikko kirjoitti...

tämä on niin kiva, että pitää kommentoida näin jälkikäteenkin, kun kerrankin ehdin katselemaan toisten vanhoja juttuja :)

värit, erilaiset pyöreät muodot ja otsikko ovat ihanat.