sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Vaikeita värejä


Paperikierteen lokakuun haaste tuntui vaikealta. Väriyhdistelmä vihreä-ruskea-sininen ei ole minulle yhtään luonteva. Myös annettu luonnos tuntui hiukan hankalalta, se oli niin suora ja pelkistetty. Käytin kuitenkin molempia.

Tämäkin sivu syntyi nykyiseen tapaani muutaman päivän kuluessa: ensin valitsin kuvan ja mahdollisia papereita isoon minigrip-pussiin, sitten värjäsin kirjaimet, sitten maalasin ne, sitten yhtenä iltana askartelin tarinointilappusia joista yksi päätyi tähän. Varsinainen kokoamisvaihe sitten olikin tosi nopea: kirjoitin tekstin, turmelin vähän papereiden reunoja ettei tulisi liian siisti kokonaisuus, sitten huitaisin sivun kasaan.

Ja sivuni päähenkilölle anteeksipyyntö siitä, että hän joutui samaan sivuun hämähäkinseittipaperin kanssa! Se johtuu tietenkin Hagridista. Tässä käytetyt pahvikirjaimet ovat kotikaupunkisi Papruksesta, samoin ruskea lehtiköynnösnauha. Kirjaimet värjäsin ensin musteella ja pari päivää myöhemmin maalasin päälle. Vihreä muste imeytyi valkoisen maalin läpi aika kauniisti.

3 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Oi kun mä tykkään noista kirjaimista, kaikesta versoisuudesta ja vihertävyydestä... ja aihekin on niin kiva! :)

Anna-Leena kirjoitti...

:D Ihana! Ja väriyhdistelmä toimii kauniisti, mistään ei huomaa, että se olisi tuntunut epäluontevalta. Seittipaperi on oikein herkkää! <3

ninarsku kirjoitti...

Tosi kiva sivu, ihanasti yhdistelty värit, koko kokonaisuus näyttää tosi hyvälle.