perjantai 19. marraskuuta 2010

Yksivärinen kokeilu

Olen jo pitkään halunnut kokeilla ihan yksiväristen sivujen tekemistä. Valitsin ensimmäiseen sivuun itselleni epämukavan värin, vaaleansinisen. Taustapaperi on joskus tullut lehtiön mukana ja jäänyt pyörimään turhana, nyt se pääsi hiomapaperoituna käyttöön. Koska mummoni piti vaaleista väreistä ja hempeistä kukkakoristeista, tuntui luontevalta tehdä tällainen sivu hänestä.

Melkein kaikki kukat sekä otsikon kirjaimet on käsitelty vaaleansinisillä Promarker- ja Copic -tusseilla. Sain ne ihanasta Leikkaa&Liimaa -tapahtumasta sponsorilahjoituksina, kuten myös vaaleansinisen nauhan. (Kaikista niistä mietin saadessani, että mitä ihmettä minä näillä teen, eivät ole minun värisiäni!) Tusseilla on kuitenkin ollut paljon käyttöä nimenomaan tuunaamisessa. Xingin innostamana tulin myös valmistaneeksi kukkia leimaamalla: kuvan kaksi pientä kukkaa on leimattu, leikattu irti, sotkettu vielä hiukan tusseilla ja blingblingattu. Lisäksi kuvan ympärillä oleva valkoinen nöyhtä on tehty purkamalla lahjakassin narua. Kaiken kaikkiaan sivusta tuli itselleni mieleinen; olen iloinen, että uskalsin kokeilla vaaleansinistä!


,

4 kommenttia:

xing kirjoitti...

Ollaanpa me samiksia, kun minunkin hankala väri on vaaleansininen. Hämmentävää! :D

Sivu on kaunis ja ajatus myös

Pia K kirjoitti...

<3

Sivu on kaunis ja hauras kuin vanhuus. Hienoa hiuskiharaa. Omiakin muistoja, ajatuksia.

baula kirjoitti...

Ihana sivu, todella kaunis ja koskettava!

sannika kirjoitti...

Kiitos kortista, hieno ja iloinen yllätys! Ja arvaapa aiheuttiko kuoressa oleva pääkalloteippi jännitystä jälkikasvussa...? ;-)

Suloisen kaunis leiska isoäidistäsi, hauras kuten Pia K sanoi.