perjantai 17. joulukuuta 2010

Joulukortteja ja askarteluolosuhteita


Monena vuonna olen tehnyt joulukortteja pienen sarjan jollain tietyllä idealla. Tänä vuonna ei huvittanut, vaan tein kortteja silloin tällöin pieneen askartelunälkään ja kokeilin niissä erilaisia pieniä juttuja ja koristerykelmiä niistä tarvikkeista, mitä kotona sattui valmiina olemaan. Halusin myös kokeilla hiukan uusimpia tarvikkeitani, jotka sattuivat olemaan halloweenmallistoa - onneksi on pääkalloista pitäviä ystäviä! <3


Alemmassa kuvassa on yleisnäkymä tuoreesta askartelukaapistani. Se on ihan vain Ikean vaatekaappi, jossa on hyllyjä ja liukuvia laatikoita. Työtason alla olevaan laatikkoon leikkautin Etolassa tms. akryylilevyn päälle, jolloin se on ulosvedettävä työtaso. Sopii kevyeen paperiaskarteluun hyvin.

Paperiaskartelutarvikkeiden lisäksi kaappiin ovat vähin erin muuttaneet myös muut askartelu- ja käsityötarvikkeet ym. henkilökohtainen säläni. Kotimme viihtyisyyden ja siivottavuuden kannalta on mukavaa, kun ne eivät enää vyöry epämääräisinä nyssäköinä ympäri asuntoa. Ja minulle on mukavaa, että kaksivuotiaani ei pääse enää levittelemään ja repimään tarvikkeitani, kun ne ovat ovien takana! Oviin on olemassa vetimet, mutta päätin etten asenna niitä vielä, joten lapset eivät saa kaappia auki. Kaapin takalevyyn porasin sähköaukon jatkoroikkaa varten, jotta kaappiin sai printterin, valaisimen ja lapsiturvallisen paikan läppärille silloin, kun sitä ei käytetä. Kaapin sisustaminen on vielä kesken, mutta nyt voin vähitellen kokeilla inspiroivia askartelutarvikkeiden järjestämisideoita, joita syksyn mittaan on ollut ilmassa!

1 kommentti:

Ranu kirjoitti...

Mielellään lukee aina näitä muiden järjestelyideoita, jos niistä sais vaikka imettyä jotain. Joskaan en koskaan taida päästä eroon niistä nyssyköistä ja pussukoista, oli ne sitten laatikoissa tai ei =)