torstai 23. joulukuuta 2010

Rakkautta ensi silmäyksellä


Tämän viikon inspiksessä aiheena oli suhde muotiin. Pidän vaatteista, mutta niiden ostaminen on tylsää ja tuskallista ja pintamuodin koen usein lähinnä vaivaannuttavana. Niinpä ajattelin, etten osallistuisi tällä viikolla - kunnes huomasin jääkaappini ovesta ihanan pikku lehtileikkeen, tikkuaskin kokoisen kuvan kirja-arvostelusta. Ja niin sitten tein pikaisen sivun hameesta, johon rakastuin niin että yritän valmistaa sen, vaikka siihen tulee menemään kymmeniä työtunteja. Pikku hiljaa!

Otsikko on lainattu The Doorsin kappaleesta. Kirjaimet ovat viime kesän Leikkaa&Liimaa -sponsorilahjoituksena tulleita vaaleansinisiä foam-thickersejä, joista ensimmäinen ajatukseni oli "Mitähän minä teen näillä?" koska vaaleansininen on minulle vaikea väri. Olen kuitenkin käyttänyt melkein kaikki, koska niitä on helppo värittää Promarkereilla toisenlaisiksi ja ne ovat helppoja muokata ja leikata. Itse asiassa voisin ostaa lisääkin - ja vaikka vaaleansinisinä!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toi hame on totta tosiaan ihana! <3

sannika kirjoitti...

Ihana hame ja tsemppiä virkkaamiseen! Järkyttävä määrä päättelyä... siihen erityistsempit! Hieno otsikko, tuo summittainen ääriviiva sopii hauskasti noihin kirjaimiin. Ja kivat pyörylät ja kaikkiaan tosi kiva sivu!

Ja hyvää joulua!

lehtipollo kirjoitti...

Kiitos vaan, nyt jäi tuo biisi soimaan päässä :) Mukavan tekstuurikas sivu ja hyvä aihe!

maikko kirjoitti...

minäkin olen miettinyt tuota hametta monta kertaa ja ajatellut, että sen vuoksi kannattaisi jo opetellakin virkkaamaan.. onkohan sulla jo hame valmiina?

sivussa on kyllä kivaa värikkyyttä ja hauskasti toistuvaa pyöryläteemaa!

Anna-Leena kirjoitti...

<3!