maanantai 16. toukokuuta 2011

Kodinhoitoa

Edellisen postaukseni kopiopakista syntyi tällainen sivu. Minulla on outo tapa siivota keittiötä melko myöhään illalla: ei joka ilta, mutta toisinaan, yhtäkkisinä maanisina puuskina. Nimitän sellaista aina "Martha Stewart momentikseni", mistä sitten tuli sivunkin otsikko. (Tiedän, että M.S. on monille askartelijoille kauniiden tarvikkeiden synonyymi, mutta minusta hän on aina ollut hiukan pelottava tyyppi! Vaikka ovat ne tarvikkeet minustakin kauniita.) Otsikon pahvikirjaimet väritin Promarkerilla ja kiinnitin Glossy Accentilla. Sain käytettyä tähän paljon pahvikoristeita, jotka jäivät yli Intohimona skräppäys 2011 -tapahtuman Paperikeijun haasteesta. Ne eivät ole mukavuusalueellani, mutta juuri siksi niitä on kiva käyttää. (6/100.)
Lisäksi valmistelin gesson ja maalien kanssa papereita joihinkin tuleviin projekteihin. Nämä ovat alunperin vaikeiden paperien pussistani. Jostain syystä tekee mieli löytää tapoja käyttää juuri niitä papereita, vaikka minulla olisi kymmenittäin mielestäni oikeasti ihania?!

7 kommenttia:

maikko kirjoitti...

<3

itsensä haastamisessa on jotain kamalan kiehtovaa :)

taru76 kirjoitti...

Ihana sivu! Kivasti aseteltu kuvat ja koristeet. Aihe on kadehdittava, tässä kodissa vastaavaa siivousintoa lasten nukkuessa esiintyy harvoin.

MIELENKIINNOLLA jään odottamaan mitä alakuvan papereista syntyy!

xing kirjoitti...

Ylempään leiskaan en voi muuta kommentoida kuin että ei mulla vaan :D Mutta hauska aihe siis, ja puhutteleva otsikko!

Ranu kirjoitti...

Alakuvan paperit näyttää mielenkiintoisilta, minäkin odottelen mitä niistä mahtaa syntyä.

Kadehdittavaa MS-meininkiä, minä en meinaa saada yhdeksän jälkeen mitään aikaseksi =)

sannika kirjoitti...

Hehe, Ranun kommenttiin täydennyksenä, että minulla vastaava ei ole MS- vaan PMS-meininkiä... Minullakin on sellainen myöhäisillan siivousfiilis silloin tällöin, ja siitä on kyllä otettava kaikki irti! :-)

Ja Martha on tosiaan pelottava. Olen joskus katsonut sitä muistaakseni Avalla näytettävä askarteluohjelmaa, ja tuntuu, että apuaskartelijatkin ovat välillä kauhusta jäykkinä. Vai näenkö vain sen, mitä valmiiksi ajattelen?

Ja leiskasta vielä: tykkään. Käsialasi on niin kiva, linnut söpöt ja värit kotoisat.

Pia K kirjoitti...

Mun täytyy varmaan myös tehdä kodinhoitoaiheinen leiska... sen tyylilaji tulee tosin olemaan aavistuksen toinen, ehkä inhorealismi vois olla aika lähellä...

lehtipollo kirjoitti...

Joo, Martha *on* vähän pelottava :D Pahvikoristeet näyttävät hyvältä!