maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kaihomieltä ja nuoruusmuistoja

Rakastan askartelua ja askartelublogeja, mutta inhoan syvästi bloggaamista. Jotain tapahtuu aina kesken postaamisen ja kaikki vaivalla räpeltämäni katoaa! Niinpä en ole juuri blogannut vaikka olen askarrellut muutamia kortteja ja skräppisivuja.

Usein skräppään aiheesta, jota olen ajatellut pitkään, ja saattanut mielessäni sommitella sivunkin jo pitkälle valmiiksi. Tämä sivu sai alkunsa siitä, että käteeni päätyi siivotessani tämä musta kartonki ja halusin tehdä siihen jotain! Etsin kuvan ja tein sivun ilman suurempia suunnitteluja. Koska sivu oli niin tilannesidonnainen, laitoin poikkeuksellisesti päivämääränkin sivuun. Ainakin jälkeenpäin muistan, milloin kuuntelin pelkkää Pink Floydia useiden päivien ajan...

3 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta taas, joten kiva että pääsit bloggausinhon yli :-)

Tykkään tästä sivusta kovasti, klassikkovärit. :-)

lehtipollo kirjoitti...

Hieno mustavalkosivu! Kukat ja iso otsikko <3

maikko kirjoitti...

tykkään tästäkin hurjasti! hieno otsikko ja sun suikaleille kirjoitetut tekstit on aina tosi ihanan näköisiä. jotenkin minulle tuli tästä sivusta omat nuoruusmuistot mieleen ja sen aikaiset ystävät, tulivat jopa uniini, sillä kävin katsomassa tätä jo maanantaina.. ja biisi soi tietysti nyt mun päässä!