tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kill Bill vol. 3

Ostin punaista glimmer mistiä Lontoosta. Ja sitten totesin, että en oikein osaa suhistella sillä nätisti, vaan kärsimättömänä saan aikaan ennemminkin teurastamotunnelmaa. Päätin, ettei se haittaa. Alunperin olin ajatellut tehdä tästä sivusta siistin ja graafisen, mutta Luova Prosessi liikkuikin toiseen suuntaan :D Tykkään siitä, että nykyään useat sivuni tulevat helposti tehdyiksi. Olen oppinut ettei kaikkia mieleen tulevia ideoita ole pakko tunkea samalle sivulle vaan voi antaa sivun tulla nopeasti valmiiksi.

Toisaalta olen ajatellut  myös keksiä itselleni pikku haasteita, esimerkiksi tekemällä sivun jonkin tietyn koristeen tuomasta ideasta, tai vaikka laittaa 30 koristetta samaan sivuun, tai kymmentä eri kuviopaperia...loman jälkeen sitten!

6 kommenttia:

Ranu kirjoitti...

miksei sitä voi mistiä noinkin laitella.. Ehkä jos itsekin keksis jonkun omaperäisen tavan niin tulis käytettyäkin.. Ettei aina tarvii olla samoin kuin muilla.

sannika kirjoitti...

Mäkin valitsen itseni rohkeana! Tykkään teksteistäsi taas, tästä ja veljessivussa jota myös ihailin tässä lomakiireissä surffatessani. :-) Ja sivuistasi muutenkin, kyllä vaan taas toimii!

Creomi kirjoitti...

Hieno sivu, kaikki palikat kohdallaan, eikä mulle tule mieleen ollenkaan teurastamotunnelma :) Kivasti suihke värjää mustavalkoisen paperin ja valumat näytttävät kivalta. Blogiisi on tullut viimeaikoina muutenkin oikein kivoja sivuja!

lehtipollo kirjoitti...

Tyylikäs! Ja Tarantino-leffat ovat hyviä. :P

Jeppula kirjoitti...

Mahtava! Tykkään pallopaperista, sivun väreistä, noista valumista, tekstistäsi, koristeista, ihan kaikesta:)

kiala kirjoitti...

Ryhdikäs sivu! Tykkään sun journaleista, ne muistuttaa vähän Julia Vuoren Sika sarjakuvan tyyliä :)