maanantai 11. heinäkuuta 2011

Suomalaismiesten mökkieleganssia

Askartelutarvikkeiden ostolakkoni ei ole pitänyt täysin. Ostin hieman tarvikkeita Lontoosta toukokuussa, ja nyt lankesin askartelukirjakerhon tarjoustuotteena pakkaukseen, jossa oli helmiä, kukkiensidontarautalankaa sekä jonkinlaista hämärää kreppipaperimaista teippiä, missä on aivan olematon liima, ja suloista leipurinnyöriä, joka oli aiemmin tänä vuonna hot ja pop monissa askartelublogeissa.

Tämä 6x12 -kokoinen sivu syntyikin hingusta laittaa heti uudet tarvikkeet töihin sen sijaan, että hilloaisin niitä kaapissa. Taustana on tuhoamastani valokuva-albumista ylijäänyttä ruskeaa kartonkia. Otsikko on taivuteltu kukkiensidontarautalangasta, siitä siis muodostuu sana "veljekset" jos ette saa selvää. Vihreä kreppiruttu on sitä outoa teippiä, jonka en kyllä usko toimivan alkuperäisessä tarkoituksessaan, tähänkin se piti ommella että pysyisi kiinni. Ötökkä on lahjana saadusta hopeanvärisestä tarra-arkista, joka ei sellaisenaan moneenkaan sivuuni toimi, mutta näin mustattuna leppäkertusta tuli koppakuoriainen. Muutenkin on taas sotkettu liituväreillä ja musteilla melko runsaasti - mutta tämä on siistiä verrattuna siihen, kun yritän käyttää glimmer mistiä! Siitä tuonnempana...

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kiva sivu! Tykkään ihan kaikesta!

Mä vähän epäilen, että se vihreä juttu on kukkateippiä, joka ei ole siis teippiä ollenkaan - nauha tarttuu itseensä, ei juurikaan muualle.

Marika kirjoitti...

Hauka sivu, kivat koristeet ja tuo otsikko on hieno!