sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Uutta haastetta

Aamiaissurffailuillani törmäsin mukavaan haasteeseen ja ajattelin ryhtyä mukaan. Sopiva lehtiökin oli käsillä joten kävin heti toimeen, otin vain toimistotarvikkeistani "järkevien kynien" purkin, jossa onneksi oli puuvärejäkin tarjolla, koska en jaksanut etsiskellä mitään.
Ideana on siis kesäkuun ajan joka päivä tehdä haasteen mukainen sivu. Tein tänään kaksi ekaa annettua tehtävää: otsikkosivun ja tavoitesivun. Haasteblogi on sen verran kaukaisella aikavyöhykkeellä, että enempää ei vielä tätä kirjoittaessani ole tarjolla. Teen kesäkuun 3. päivän siis vasta huomenna, kesäkuun neljäntenä. Sillä ei ole kauheasti väliä.
2. tehtävä oli listata 3-5 tavoitetta tämän haasteen suhteen. Omia tavoitteitani tuli vahingossa vähän enemmän. Haluan pysyä haasteen vauhdissa, piirtää ja raapustella enemmän, kokeilla uusia juttuja, käyttää omaa käsialaani, pitää hauskaa ja kehittyä skräppääjänä. Vaikka tämä ei varsinaisesti ole skräppäystä, tämä on luovaa puuhaa, testailua ja ilakointia joka toivottavasti tuo jotain uutta myös scrapbookingin puolelle.

1 kommentti:

Creomi kirjoitti...

Mielenkiintoinen haaste. Harmi etten pysty juuri nyt sitoutumaan päivittäiseen haasteeseen. Tsemppiä sinulle! Jään odottamaan lisää journaling sivujasi.