torstai 17. toukokuuta 2012

Teippiöverit ja blogitunnustus
Askartelu on nykyään taas niin kivaa, että vaikka väsyttäisi, tekee mieli edes pikkuisen puuhailla askartelukaapissa. Muuten kovin katatonista keskiviikkoiltaani piristi pieni kaapinsisustustoimenpide. Koska askartelukaappini palvelee myös kotitoimistona, siellä täytyy olla paikka maksua odottaville laskuille. Se on nyt tällainen: vetolaatikon etusarjaan teipattu kirjekuori, joka on kiinnitetty ja koristettu teipeillä, dymonauhalla ja pikku hiljaa ehkä muillakin kertyvillä jutuilla. Kuori näkyy heti, kun avaan kaapin oven ottaakseni läppärini, mutta on samalla niin hilpeä ja värikäs, etten lannistu arkisesta sisällöstä.
Ihana Lehtipollo antoi minulle tunnustuksen. Kiitoksia! Se pitäisi antaa 15:lle muulle bloggaajalle. Aika monissa blogeissa tätä on näkynytkin, joten mainitsen nyt muutaman lempibloggaajan mutten velvoita jatkamaan ketjua vaan nostan nyt vain hattua.

Lehtipolloa itseään olen seurannut jo pitkään, erityisesti digijutut ja luontokuvat ovat olleet kivoja. Kiinnostavia skräppääjiä ja hyviä tyyppejä, joilta olen saanut paljon inspiraatiota, ovat myös Xing, Sannika, Maikko, Sanna, Taru, Emmo, Elina ja Creomi, jotka ovat tuoreena mielessä koska tapasimme Intohimonassa. Seuraan paljon myös muita kotimaisia ja ulkomaisia blogeja, sekä askartelun että muun elämänoleskelun piiristä. Siltä saralta lemppareita ovat esimerkiksi Muita ihania ja Oravanpesä.

Seitsemän satunnaista faktaa minusta olisivat vaikka nämä:
1. En ole mikään kotihengetär mutta pidän ikkunanpesusta.
2. Sen jälkeen kun ostin iPadin, Amazon tuntuu vievän rahani, koska rakastan lukea itsevalaisevaa kirjaa.
3. En pidä pyöräilystä, mutta se on niin käytännöllistä, halpaa ja eettistä että se on pääasiallisin liikkumistapani kotikaupungissa.
4. "Moni aikoi ja aikoi kartanon, sai valmiiksi harakanpesän" Minulla on taipumus suureellisiin suunnitelmiin, joista saan loisteliaasti valmiiksi tasan ensimmäiset viisi prosenttia. Sen jälkeen keskeneräinen proggis jäytää minua ehkä jopa vuosikaudet. Tätä koetan työstää.
5. Kyynisyys ja sarkasmi ovat helppoja, huonoja tapoja joista koetan hankkiutua eroon.
6. Asun nykyään Keski-Suomessa, mutta mielenmaisemani on merenranta (ja siellä ehkä leivoskahvila josta saa prinsessakakkua ja kunnollisia possumunkkeja).
7. Haaveilen vanhasta ateljeetalosta. En tiedä jaksaisinko sitä oikeasti mutta saahan sitä haaveilla. <3

Mukavaa helatorstaita kaikille!

6 kommenttia:

maikko kirjoitti...

Kiitos! Minustakin on kiva seurata sinun blogiasi ja harmittelen kun näimme niin pikaisesti.

Yritän selvittää sen linnun! Pitää laittaa kiikarit työmatkalaukkuun, sillä näkemällä edes vilauksen, olisi aika paljon helpompaa.

Emmo kirjoitti...

Kiitos! Pidän teippiöveristäsi ;) Varmaan koska teippejä ei ihmisellä mielestäni voi koskaan olla liikaa.

Ps. oletko kokeillut ottaa sanavarmennusta pois kommentoinnista. Itselläni sitä ei ole, eikä roskapostista silti ole ollut harmia!

Mukavaa viikonvaihdetta sinne!

Marie kirjoitti...

Tsiis, onko mulla sanavarmennus? En muista että olisin laittanut sellaista. Pitkän blogitaukoni aikana moni asia on näköjään muuttunut salaa. Korjaan asian!

maikko kirjoitti...

Ooh, nyt se tietokonepelilintu selvisi: satakieli! Puhuitkohan samasta linnusta, käy kuuntelemassa esim täältä: http://cartinafinland.fi/fi/search/satakieli.html

lehtipollo kirjoitti...

Ai, teillä on eri tietokonepelilintu, itse ihmettelin tässä kanssa jotain josta tulee mieleen tietokonepeli mutta satakieli se ei ollut :)

E-kirjoja tulee täälläkin ostettua ja luettua jopa kännykällä.

Komppaan Emmoa, teippejä ei ole koskaan liikaa. Onneksi Xing sai yllytettyä minut ostamaan kukonaskelteippiä IS:stä, olen ihan hulluna siihen...

Sanavarmennus näyttää tosiaan olevan päällä, onneksi sattui suht helpot kirjainyhdistelmät.

maikko kirjoitti...

no mitähän lintua lehtipollo on sitten kuullut..? jäi oikein häiritsemään! minäkin olin kiinnittänyt huomion juuri satakielen muutamiin laulukohtiin ja ehkä ne saattaa laulella vähän eri tavoinkin.

tässä linkissä on erityisen paljon noita tietokoneäänikohtia:
http://sakari2.wordpress.com/2011/06/02/satakieli-laulaa/