lauantai 12. toukokuuta 2012

Velvollisuudesta ja ilosta

Siinä, missä esikoisen lapsuudesta on talletettu jokainen hiustupsukin, toisen lapsen kohdalla kaikki on autuasta sumua ja ihanaa kellumista ja hetkestä nauttimista. Esikoisesta on skräpätty. Tosikoisesta ei niinkään. Silloin, kun aloitin skräppäysharrastuksen, tein esikoisesta 8x8 -sivuja. Ne ovat oikeastaan harjoitelmia, joissa ei kuulu oma ääneni, ovatpahan vain sieviä hökötyksiä. Esikoinen on kuitenkin ylpeä ja iloinen omasta albumistaan. Niinpä nyt alkoi tuntua siltä, että ehkä tosikoisestakin pitäisi reiluuden nimissä skräpätä. Ei sillä että se olisi vastenmielistä!

Tämä sivu on tosi pieni, 6x6. En ole koskaan skräpännyt näin pienessä koossa, mutta se sopi kuvaan, josta täytyi leikata sekava tausta pois jotta päähenkilö (kesken iltapuuron odotuksen nukahtanut) pääsisi esille. Tarvikkeet ovat Counterfeit Kit Challengen huhtikuun pakin inspiroimia, tosin keräsin ja muokkasin tarvikkeita suoraan tätä sivua varten enkä tehnyt varsinaista pakkia.Tarvikkeiden uudelleenjärjestely ja askarteluharrastuksen miettiminen on viime aikoina innostanut minua kokeilemaan uudenlaisia väriyhdistelmiä ja erilaisia tyylejä. Ja mitä omaan ääneeni tulee, se ei ole kovin vakava asia - tämä sivu tuntuu omalta, vaikka onkin imelä!

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Sivussasi on monta kivaa juttua, josta pidän esim. juuri tuo leikattu kuva, sekä fuksia villakukka.Lasten sivut saavatkin olla värikkäitä ja hempeitä:)Sivun koko, kuva ja koristeet ovat mittasuhteiltaan täydelliset, tykkään:)

lehtipollo kirjoitti...

Saa välillä olla suloistakin, hyvältä näyttää! :) Blogissani on sinulle jotain...

sannika kirjoitti...

Sieviä hökötyksiä, hauskasti muotoiltu! :-)

Liikkis sivu! Ja ihana tuo pinkki kukka, pitää kokeila jotain vastaavaa.