torstai 9. lokakuuta 2008

Ensimmäinen inspiroitumishaasteeni!


Nipin napin ehdin mukaan tämän viikon "Inspiroidu" -skräppäyshaasteeseen. Suunnittelen pikku hiljaa albumia kodistamme ja sen remontoinnista 8x8 -koossa. Tässä on siis vanha keittiömme, joka oli tuskastuttavan ahdas nurkkaus. Sivustakin on tarkoituksella tehty ahdas ja hiukan kaoottinen, jotta sen tunnelma olisi samanlainen. Uusi keittiö on väljempi ja valoisampi, joten sen uskottava esittely 8x8 -kokoisena tulee olemaan uusi haaste...

Sivu on taas skannattu - en löydä kameran johtoa - ja se jotenkin litistää kuvaa. Tässä tosin ei olekaan käytetty mitään kolmiulotteisempaa materiaalia, ei edes suosikkejani haaraniittejä. Päädyin leimaamaan kirjaimet, sillä pienemmän journaling -lappusen tekeminen ei jotenkin tuntunut tässä oikealta tavalta. Värimaailma on minulle hiukan outo, sillä en pidä oikeastaan minkäänlaisesta sinisestä enää nykyään, mutta keittiöön taustapaperi tuntui sopivalta.

6 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

hei! kiva idea tehdä ennen ja jälkeen kuvat. muutenkin on kivan näköinen sivusi. ja tervetuloa skräppäyksen ja blogittamisen ihanaan maailmaan! :)

Napsuliini kirjoitti...

Ihana sivu, kovin myös mun tyylinen. Olen itsekin aika uusi skräppäyksen ihmeellisessä blogimaailmassa, joten eiköhän meitä tänne mahdu!

xing kirjoitti...

Hauska aihe ja sympaattinen toteutus. Ja kivaa tietenkin, kun tulee uusia blogeja

Sanna kirjoitti...

Todella kivasti toteutettu sivu =)

Sanna
sakuusi.vuodatus.net

Sassa http://anniemilia.vuodatus.net kirjoitti...

Tulin vastavierailulle:)
Kivoja sivuja olet tehnyt, tykkään tuosta keittiö-aiheisesta erityisesti.

Pia K kirjoitti...

Voi ei, olen jättänyt kommentoimatta tähän! Muistan kyllä miten ihastelin tätä sivuasi aiemmin, ja kuvittelin että jo kehuinkin sitä. Nyt korjaan tilanteen: hurmaava sivu, ihanat värit ja paperit ja kuvat!