perjantai 10. lokakuuta 2008

Lapsuustraumoja?

Suurin osa toistaiseksi vähäisistä skräppisivuistani on tehty tyttäreni albumiin. Tavoitteena on kertoa arkisia pikku juttuja. Tytöstä on ihanaa kun äiti tekee hänestä tarinoita, ja sehän on omiaan kannustamaan äitiä askartelemaan lisää!

Nyt tyttäreni on kuusivuotias ja rakastaa tyttöjen juttuja, kuten hameita ja nättejä sukkahousuja. Pienempänä hän kuitenkin inhosi sukkahousuja yli kaiken ja yritti aina raastaa niitä päältään kynsin hampain, sillä paljain jaloin oli paljon mukavampaa. Muistan saman tunteen omasta lapsuudestani: sukkikset kutittivat, hankasivat, valuivat ja puristivat. Se tunne ei tosin ole kadonnut aikuisenakaan...

Tämä sivu on minulle hankalan pienessä 8x8 -koossa. Ylenmääräiset koristeet eivät tuntuneet sopivan kuvaan, mutta lisään tähän myöhemmin vielä pienen journalingin ja sen luultavasti kiinnitän nauhalla ja haaraniiteillä. Tyylini on luonnostaan selkeä ja pelkistävä, joten jatkossa yksi haasteistani on alkaa tehdä runsaampaa ja koristeellisempaa scrapbookingia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana!!

xing kirjoitti...

Hauska aihe ja hieno toteutus!

Pia K kirjoitti...

Siis niiiin ihana sivu!!!! (Ja huomaa: minä en normaalisti koskaan käytä kuin yhtä huutomerkkiä kerrallaan.) Tuli elävästi mieleen oma lapsuus 70-luvulla ja kaikki sukkahousutuskat... ihan hyvällä mielellä niitä silti muistelen, nuo sinun leikkaamasi kuviosukkikset ovat niin hurmaavan hyväntuulisia!