tiistai 18. marraskuuta 2008

Inhorealismia ja fantasiaa samassa leiskassa!


Tämänviikkoisessa skräppäyshaasteessa ei saanut käyttää lainkaan valokuvia. Se ei tuntunut kovin hankalalta, sillä muuan ajankohtainen aihe suorastaan vaati päästä skräpätyksi! Meillä on nimittäin käynyt jokseenkin militantti hammaskeiju ja lapsemme elämä on muuttunut dramaattisesti.

Tässä ollaan hyvän maun rajoilla ja mietin, voinko julkaista työn jossa on oikeita hampaita vai onko se liian ällöttävää. Toisaalta moni tallettelee ensimmäisiä irronneita hampaitaan muistoesineinä, joten ehkä tämä vielä menettelee.

Halusin pitää työn aika yksinkertaisena. Halusin kuitenkin myös kokeilla uusia tekniikoita, joten journaling on printattu ohuelle silkkipaperille - se piti nitoa tukevampaan paperiin kiinni printtauksen ajaksi - ja sitten ommeltu ristipistotöissä käytettävällä langalla, joka on aika kaunista ja samantapaista vihreää kuin hammaskaavion reunoihin suhrattu muste. Sekä silkkipaperille printtaaminen että käsin ompeleminen olivat hauskoja tekniikoita ja niitä tutkin jatkossakin.

Ja huomio: pidän myös herttaisesta ja suloisesta skräppäyksestä, eli jatkossa sitäkin tulee. Nyt vaan on sattunut pari ärhäkämpää aihetta! ;)

7 kommenttia:

-Tirppa kirjoitti...

Aivan ihastuttava journaling! Toivotaan, että se hammaskeiju jättäisi teidät hetkeksi nyt rauhaan :)

xing kirjoitti...

Hihii: joidenkin amerikkalaisten scrapbook-lehtien mielestä hammas scrapbook-sivulla voisi ihan oikeasti (!) olla liian rankkaa. ;) Mutta säilyttäväthän ihmiset niitä muutenkin, erilaisissa muistorasioissa jne.

Teksti on hauska, silkkipaperille printtaaminen on hyvä idea

sannika kirjoitti...

Heh, hauska sivu niin aiheeltaan kuin toteutuksenkin puolesta! Meidän eskarilaisella on vielä hampaat tallessa ja aloin äskettäin miettiä, pitäisikö alkaa kuvata häntä jossain vakipaikassa ja tehdä hampaiden vähenemisestä sarjakuva, animaatio tms... Jos lähtee tuota tahtia kuin teillä, siinä saakin olla kamera aina valmiina. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Hauskat tekstit ja kiva sivu muutenkin! Eikä minusta nuo hampaat tuossa ole ällöttävät, vaan oikeastaan ihan somat ;D

Anonyymi kirjoitti...

melkosen kovaa kyytiä.. (rohkaisevia terveisiä pikku neidille. kyllä ne uudet sieltä vielä kasvaa)
tykkään tosta ompeluksesta, piirretystä kuvasta sekä journalingista ja hampaat tietysti kuuluu asiaan.

Pia K kirjoitti...

Niin hauska ja hieno sivu! Tuo onkin hyvä tapa säilyttää hampaita - meillä niitä kertyy kun tämän talon hammaskeiju ei oikein raaski heittää mitään pois...

Laura kirjoitti...

Hihii!!! Tuohan on superhieno!! Tykkään ainakin ihan älyttömästi. Vilkaisin pikaisesti muutenkin sinun leiskoja ja täytyy sanoa että tykkäsit kyllä kaikista. Pitääpä äkkiä lisätä sinutkin omaan lukulistaan :).