sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Ovatko lelut elottomia?

30. inspiroitumishaasteen aiheena oli elottomasta asiasta skräppääminen. Hauska aihe, josta keksisi vaikka mitä! Omana rajoituksenani on kuitenkin alati se, että olen kaikkiaan valokuvannut melko vähän, enkä skräppäämistä varten vielä oikeastaan ollenkaan. Niinpä on aina tyytyminen niihin kuviin, mitä laatikossa sattuu olemaan. Tässä kuvassa on jotain elotonta, mutta jotenkin ei tuntunut siltä...Onneksi olen joskus ottanut kuvan lapseni lempileikistä, pikkuruisista Muumeista aterioimassa. Muumileikit ovat aina kodikkaita, pääasiassa syömistä, retkeilyä ja nukkumaanmenoa, joten sivun tekeminen kuvasta kävi myös kodikkaan vaivattomasti. Tapettimaisen taustapaperin toisesta puolesta tuli kehys kuvalle. Otsikon halusin tehdä kaunokirjoituksella, mutta se olikin hankalaa: paperi oli niin ohutta, että leikattuani ja laitettuani liimapuikkoliimaa teksti alkoi venkuroida. Kun laitoin sen taustapaperille, se jäi niille sijoilleen ja alkoi revetä jos yritin korjata. Niinpä otsikko on aivan vino :( . Muuten tykkään siitä, joten kokeilen tätä tekniikkaa vielä uudestaan mutta hivenen tukevammasta paperista.

Tavoitteeni runsastuttaa tyyliäni onnistui tässä leiskassa. Käytin ensimmäistä kertaa sekä nappia että tylliä! Tylli oli tosi hauskaa, joten sen kanssakin pitää jatkossa leikkiä.

6 kommenttia:

xing kirjoitti...

Hauska sivu tutusta aiheesta. :) Tykkään otsikosta, siihen liittyneet hankaluudet eivät näy lopputuloksessa.

Ja hihii, tyllini pääsi käyttöön!!! Arvasin, että joku muukin innostuu siitä. Hankitaanko yhdessä jonkun muunkin väristä, ensi vuoden puolella?

Laura kirjoitti...

Tosi suloinen!! Otsikko näyttää hienolta.

Pia K kirjoitti...

Ei kai noihin muumeihin oikein sellainen täsmällinen suoruus sopisikaan... Hurmaava sivu!

pikkuhelistin kirjoitti...

Ihana! Tuo kuva on niin kiva ja hienosti käytetty tuota tylliä :)

sannika kirjoitti...

Kiva idea, hieno toteutus!

Anonyymi kirjoitti...

lelut voi olla kyllä tosi eläviä.
upee sivu kaikin puoli ja hienosti tyllitetty ja napitettu.