keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Rakas sumea hiireni


Uusimmassa Inspiroidu -skräppäyshaasteessa piti käyttää epäonnistunutta valokuvaa. Se ei tuntunut vaikealta, sillä olen koko ajan tiennyt tulevani skräppäämään myös huonoista valokuvista niiden sisällön takia.

Meillä on vanha digikamera, joka miettii pitkään ennen kuin suostuu ottamaan kuvan. Jo spontaanien tilanteiden kuvaaminen sillä on haastavaa. Lapsista on vaikeaa saada hyviä kuvia. Ja hiiristä on aivan !#¤"!#"¤ mahdotonta saada edes siedettäviä kuvia! Hiiret ovat pieniä ja nopeita, ja kun kamera räpsähtää, on hiiri jo muualla.

Olen alkanut pitää lemmikkihiiriä vasta näin vanhoilla päivilläni, ja kaksi ensimmäistä hiirtäni olivat sisarukset Elsi ja Wivi (Elsi Borgin ja Wivi Lönnin mukaan). Wivistä tuli hyvin kesy ja hauska lemmikki, ja vaikka minulla on sittemmin ollut muitakin hauskoja siimahäntiä, Wivi oli Elämäni Hiiri.

Layout syntyi melko nopeasti, sillä kuva kaipasi voimakasta ja iloista paperia taustakseen. Sivu ei ole minkään standardin kokoinen, koska minulta puuttuu albumi omien pikku asioideni tallentamiseen enkä halunnut sitoutua liikaa mihinkään. Tämä mahtuu A4-albumiin tai isompaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

taas tosi kiva sivu! kivasti oot liimannut otsikon tohon kuvaan.
ja tästä sen nyt näkee että hiirikin voi olla rohkea!!
(siinäpä oliskin hyvä aihe pienelle tarinalle...)

xing kirjoitti...

Otsikko kiinnitti minunkin huomion kuten myös valokuva.

Maatuskat saapuivat tänään perille, vaihdon ensimmäisinä.