tiistai 2. joulukuuta 2008

Aina ei vaan suju31. inspishaasteessa kehotettiin runsauteen. Tehtävä oli tosi kiva, mutta itse olin jotenkin jähmeä tällä kertaa. Poimin sitten muutamia kuvia perheemme muutaman päivän kesälomamatkasta. Mikään kuviopapereistani ei tuntunut sopivalta, joten otin melko yksivärisen taustan ja aloin ruimia siihen kuvia ja koristeita.

Itselleni uusia asioita olivat siirtokuvien ja pienenpienten eyeletien käyttö. Siirtokuvaperhosia on sekä kuvien päällä että otsikon alla olevassa kuultopaperissa. Otsikon aluspaperi on rypistetty, jotta siinä olisi enemmän tekstuuria, ja se on kiinnitetty pikku eyeleteilla. Otsikon kirjaimet on röhlätty valkoisella maalilla hilpeämmiksi. Lisäksi käytin kahta nauhaa, kolmen eri valmistajan haaraniittejä, liitua ja leimailua. Kuvia kiertää verkkomainen nauha, joka on kiinnitetty niiteillä ja haaraniiteillä. Silti lopputulos näyttää minusta kovin rauhalliselta! Johan nyt.


Koko layout näkyy aika huonosti valokuvassa - en vaan osaa sitäkään - koska 12x12 -sivu ei mahdu skanneriin kokonaisena. Yksityiskohtia näkyy pienissä kuvissa. Ei mikään huima onnistumiselämys tällä kertaa, mutta ihan ok perusleiska ja toteutti tavoitteeni kokeilla uusia juttuja.

6 kommenttia:

Peikkotyttö kirjoitti...

Vautsi - ihanat nuo otsikon kirjaimet ja kiva idea tuo nauha mikä kiertää valokuvia! :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva kokonaisuudessaan mut tykkäsin kyllä tosi paljon varsinkin tosta rypistetystä paperista!

Marita kirjoitti...

Hienosti sujui! Sivusta huokuu kesän, loman ja matkustamisen tuntu. :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Tässähän oli paljon kivaa katseltavaa :) hieno tuo rypistelty paperi ja kuvia kiertävä nauha. Ja tuo ylimmäinen kuva on aivan ihana :)

omuli kirjoitti...

Kiva, että otit haasteen vastaan! Minusta sujui vallan mainiosti. Tuo otsikko on ihana, samoin rypistetty paperi... kokonaisuus on onnistunut! (PS: Kun itse skannaan 12x12 sivuja, teen sen tällä ohjeella: http://www.jessicasprague-m1.com/videos/CKHybrid/JSprague_ScanAndStitch/JSprague_ScanAndStitch.html)

xing kirjoitti...

Kiva valokuva varpaista, tuo matkatunnelmaa. :) Tekstissä tykkäsin siitä, että mainitsit myös riitelemisen. Niinhän matkoilla aina joskus tehdään, mutta harva tekee siitä scrapbook-sivuja