lauantai 6. joulukuuta 2008

Piparkakkureunoja


Uusin inspiroitumishaaste oli minulle outo, sillä en ole toistaiseksi hankkinut lainkaan piparkakkureunaisia papereita, vaikka olenkin niitä muiden sivuilla paljon katsellut. Muutenkin hankkimani paperit toimivat aivan eri tavoilla kuin ostohetkellä kuvittelin. Monet ihanuudet ovat jääneet käyttämättä, ja toisista taas taustana pitämäni puoli onkin osoittautunut sopivammaksi käytössä. Tämän sivun ruutupaperi sekä näkyvän tekstin paperi ovat taustapuolia, joita en koskaan olettanut käyttäväni. Hassua! Lisäksi olen ihastunut 1/16 kokoisiin sirkkarenkaisiin, joita tuli Fiskarsin pakkauksessa, ja joista alunperin arvelin että käyttämättä jäisivät. Nyt mietin hankkisinko niitä lisää.

Vaikka piparkakkureuna sinänsä ei välttämättä tarkoita mitään kodikasta, minulle tuli mieleen näiden kuvien tilanne viime kesältä. Mummini pitää kaikesta söpöstä ja pastellivärisestä, joten hänestä kertovan sivunkin piti olla sellainen. Leikkelin piparireunoja käsin (aargh) ja koristelin sivua runsaasti. Lisäksi tein ensimmäistä kertaa piilotetulle tekstille paikan: se on vedetty hiukan esiin ylhäällä olevan valokuvan takaa. Koska en vielä tiedä, millaiseen albumiin tämä sivu loppusijoittuu, laitoin piilotekstin yläreunaan, jotta sitä voisi tutkia myös muovitaskussa.

Sivua oli luonteva ja kiva tehdä, ja lopputuloksen tunnelma on sellainen mitä toivoinkin. Jouduin myös pois omalta mukavuusalueeltani ja tekemään jotain eri tavalla kuin aikaisemmin, ja siitäkin olen hyvin iloinen!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana sivu ja hellyyttävä aihe. Mummi oli varmaan iloisella mielellä kahvihetken jälkeen.

xing kirjoitti...

Kesäinen. Ja jotenkin hempeämpi kuin aluksi luulin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin kesäiset värit ja tosi suloinen aihe :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Ihana aihe ja kauniit kesäiset värit. Kakkukoriste on myös aika nam ;)