torstai 18. joulukuuta 2008

Rakennustaidetta


Uusin skräppäyshaaste oli arkkitehtuurin ystävälle ihana! Vaikeinta oli päättää, mitä kaikista mahdollisuuksista ottaisin käsittelyyn. Päädyin GLS-herrojen mainioon Hvitträskiin, johon varastostani löytyi sopivan arts and crafts -henkinen taustapaperi. Kuvia oli paljon, joten valitsin vain muutamia ja silti oli pakko tehdä aukeama <3.

Kuvat ja taustapapereilla tehdyt kiemurakuviot olivat tärkeimmät, joten koristelin vain hillitysti. Valokuvien reunoja on pyyhkäisty hiekkapaperiviilalla. Uutena asiana minulle mukana on paperikukkia ja pitsiä.

Sain linkin tutoriaaliin 12x12 -kokoisen sivun skannaamisesta, mutta minulla ei ole samaa ohjelmaa käytettävissäni. Niinpä sitten vaan karkeasti liitin vanhalla Photoshopin versiolla skannatut kuvanpuolikkaat yhteen cropattuani ensin reunoista jonkin verran. Lopputulos ei ole kovin siisti, mutta koko sivun näkee kuitenkin kerralla. En jaksa nyt hifistellä, kun meni muutenkin jo kauan että ehdin alkaa tehdä koko haastetta, ja vielä raskauden turvottamilla töppösormillani... ;)

4 kommenttia:

xing kirjoitti...

Hvitträsk on ihana! Sopiipa muuten harvinaisen hyvin taustaperi aiheeseen, kuvio voisi ihan yhtä hyvin olla yksityiskohta talosta

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihastuttavat ovet!! kyllä tämmösestä pitää vähintään se aukeama tehdäkin.

Jolene kirjoitti...

Koristeet sopivat kuviin tosi hyvin. Suosikkini on valkoinen pitsi:)

Pia K kirjoitti...

Tuttu talo minullekin, voin kuvitella kuvien valitsemisen vaikeuden. Jos olisi ollut aikaa paneutua haasteeseen, olisin ehkä silti tästä aiheesta yrittänyt minäkin.
Ihanat valokuvat, ihanat paperit, ihanat kuviot - ihanat nämä sivusi kertakaikkiaan!