maanantai 21. helmikuuta 2011

Ensimmäinen skräpistetty kuukausipakettini

Xing esitteli hauskan idean kuukausipakettien skräpistämisestä ja laittoi muutaman esimerkkipaketin skräppäyskeskustelupalstalle. Pia K:n lailla minäkin ihastuin Scraps of Darknessin pakettiin ja kokosin sen omista tarvikkeistani. Kas tässä paperit:
Ja tässä lisukkeet. Keltaisen ja vihreän kukan tein itse skräppipapereista, pinkki ja lila on koottu yksittäisistä huopakukista. Alkuperäisessä pakissa oli kerroksellisia ruusuja, mutta kokoluokka oli yhtä liioiteltu. Sydän-tyllineula syntyi helposti helmiäispäiseen nuppineulaan - näitä voisin tehdä paljonkin - ja mustavalkoiset leimat on tässä suurennettu printterillä, teen niistä piirtoheitinkalvolle kopion töissä jos ehdin. Lintuhäkkipaperista voi leikata sopivan palasen koristeeksi. Pörröinen lanka on neulelankaa.
Tällä lailla siis! Otan tämän skräpistetyn pakin mukaan Intohimona skräppäykseen, vielä pitää etsiä sopivia kuvia. Ja pitäisi tehdä myös nimikyltti tapahtumaan! Ja, niin, pitäisi koota loppuun yllättävän haastavaksi osoittautunut Viikko elämästä -albumi...hups...

7 kommenttia:

maikko kirjoitti...

ihana pakki! muidenkin innostuessa tuntee itsekin ihmeellistä halua kokeilla.. tarttuvaa!

mulla taitaa jäädä viikko elämästä kasaamatta, aika vaan ei riitä kaikkeen :/

xing kirjoitti...

Näyttää jopa kivemmalta kuin alkuperäinen versio!

Pia K kirjoitti...

Vau ja nam! :)
Mulla on oma pakki vielä kuvaamatta, mutta aika lailla koottuna kyllä. Meillä taitaa olla samat nuo pikkuaakkoset, mutta kaikki muu erilaista - ihanaa huomata, miten erilaisiin yhdistelmiin saman pakin pohjalta voi päästä! Ja vielä niin, että tunnelma kyllä pysyy samana :)

taru76 kirjoitti...

Ihana paketti! Varsinkin koristeet ovat houkuttelevan näköisiä. Helposti olet saanut tuosta helminuppineulasta näyttävän koristeen!

Creomi kirjoitti...

Skräpistämäsi pakki on hieno! Toivottavasti näen vielä millainen sivu siitä syntyy. Viikko elämästä- albumia yritän minäkin kasata ja Intohimossa kasaaminen jatkuu. Nähdään viikonloppuna :)

Ranu kirjoitti...

Paperien värimaailma ei ehkä tässä ihan minun juttu, mutta nuo koristeet on ihan huiput! Innostuin tuosta nuppineulasta, taidankin kokeilla mitä kaikkea neulaan pujotettavaa itseltä löytyy =) Ja kukat on ihanat!

maikko kirjoitti...

kivat kukat sulla tosiaan, nyt vasta rupesin kunnolla tiiraamaan, kun mietin omiani.. ja kiitos linkistä, täytyy varmaan kokeilla!