tiistai 1. helmikuuta 2011

Sivu ystävyyskoirasta

Viikko elämästä -albumi on herättänyt kiinnostusta ja kommentteja muissakin askartelijoissa. Kivaa! Purin juuri kamerasta ensimmäisen päivän kuvat, ja huomasin että sellaisia asioita jäi kuvaamatta, mitä periaatteessa olisin halunnut dokumentoida. No, on kuusi päivää jäljellä kuvaamista ja muistiinpanojen tekemistä varten. Albumin lopullinen kokoaminen tapahtuu vasta ensi viikolla.


Skräppäsin loppuun sivun, jonka aloitin 16.1. Jyväskylän askartelutapaamisessa. Olen pitkään halunnut skräpätä tämän kuvan (koiran omistaja antoi luvan julkaista kasvotkin :D), ja on kivaa että sain samalla käytettyä vaikeita tarvikkeita varastostani: lahjaksi saamaani salmiakkiruutua tekevän leikkuria sekä jo 2008 ostamiani siirtokuvia, joiden laatu ei ole oikein tyydyttänyt. Siirtokuvat eivät ole minun juttuni askartelussa - hassua sinänsä, koska rakastin niitä lapsena. Ehkä kymmenet Kalkitos -arkit saivatkin raaputuskiintiöni täyteen jo 80-luvun alussa?

2 kommenttia:

maikko kirjoitti...

kivan muotoinen sivu! pitäisi varmaan kokeilla jotain vastaavaa itsekin, joskus.

kaivoinkin jo valmiit materiaalini pöydälle, joten saatan siis todellakin yrittää kasata oman viikkoni, sillä innostus tarttuu niin hyvin :)

lehtipollo kirjoitti...

Hauskannäköinen sivu, kivoja koristeita!