keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Mä elän vieläkin

Vuosi 2011 ei lopulta ollut kovin tuottelias askarteluvuosi. Välillä jo pohdin, olenko lopettanut skräppäämisen enkä vain myönnä sitä. Lopetin ostolakkonikin siinä toivossa, että uusien tuotteiden shoppaaminen innostaisi askartelemaan jotain! Lopulta skräppäsin vanhan ajokorttini, koska halusin dokumentoida sen ennen kuin joutuisin antamaan sen pois hakiessani uuden. Minulla ei ollut tilaisuutta ottaa siitä kunnon kuvia, joten otin töissä kopiokoneella kopioita ennen kuin singahdin ruokatunnilla poliisiasemalle hakemaan uuden korttini. Valokuvat ovat kortin kuvaa eri kokoisina, koko kortti on valokopiona tagin takana. Tagi on jonkinlaista nahkaa ja ollut kiinni jossain perheemme vaatteessa. Tagin toiselle puolelle päätyi hassu renkaanpaikkauspakkauksen tarra (onko Pang kovin luotettava nimi renkaanpaikkaustarroille?!).
Sivussa on yhdistetty aika erilaisia Basic Greyn ja Cosmo Cricketin papereita. Teksti ei kerro ajokortista vaan siitä, miten olen muuttunut ja miten suhtaudun aiempaan minääni. Ja kun laitoin sivun albumiin, huomasin että se on kuin pari edelliselle tekemälleni sivulle, joka on aivan sattumalta samalla aukeamalla! En ajatellut edellistä sivua tätä tehdessäni, mutta nämähän ovat värivalintoja myöten hyvin samanlaiset! Jopa molempien aihe on itsetutkiskelua ja ajankulun pohdintaa.

Tämä sai minut katsomaan läpi pari albumillista aiempia skräppisivujani ja etsimään toistuvia teemoja tai yksityiskohtia. Huomasin, että suosin epäkeskoa asettelua, oikealle painottaen. Pidän rykelmistä ja rosoisuudesta. Pidän kukistakin, vaikka olen aina ihmetellyt, miksi niitä käytetään niin paljon skräppäyksessä! Ehkä siksi, että kukkia on niin hauskaa tehdä...Melkein kaikki on hieman vinossa ja aika suurpiirteistä, koska skräppään huvikseni enkä jaksa liikoja mittailla. Sivujeni tekstit ovat yleensä ajatuksia, joita kuva on herättänyt, eivät niinkään dokumentoivaa tekstiä kuvan tilanteesta.

Mikä ihaninta, löysin omien töideni joukosta paljon yksityiskohtia joista pidin, ja jotka herättivät halun tehdä lisää. En usko, että skräppäämiseni siis niin vain loppuu! Toivottavasti vuodesta 2012 tulee luova ja hauska vuosi!

6 kommenttia:

xing kirjoitti...

Täällä hiukan samoissa tunnelmissa skräppäyksen suhteen, olen pöyhinyt tarvikkeita viime päivät ja käynyt blogeja läpi... Ja skräppäämisessäkin miellyttävät samat asiat

maikko kirjoitti...

tässä ja tuossa edellisessä sivussa on puhuttelevat tekstit. ja muutenkin mahtava tunnelma.

kiva kuulla sinusta.

Ranu kirjoitti...

Tässä juurikin erään kerran omaa kansiota selatessani mietin että pitäisi tehdä sivuja sen mukaan mitä inspiroituu omista tekeleistään. Vielä se vain on toteuttamatta.

Toivotaan siis tulevalle vuodelle sitä luovuutta =)

taru76 kirjoitti...

Elonmerkkejä, jee! Ihana on uusi sivu, ja sopiva pari edelliselle.

Oikein iloista ja taiteellista uutta vuotta 2012!

sannika kirjoitti...

Kiva kun innostuit skräppäämään & bloggaamaan!

Kauniita yksityiskohtia sivussasi ja tutun tuntuisia ajatuksia.

lehtipollo kirjoitti...

Yay, se elää! Kivat värit ja pohdinnat. Askartelun iloa!