lauantai 7. huhtikuuta 2012

Leikkiähän tämä on

Uskokaa tai älkää, tämän sivun pohjana on lahjoituksena saamani Graphic45:n paperi Tea time sarjasta Domestic Goddess. Sen värit tuntuivat alusta asti vaikeilta, mutta vaikeat paperit ovat hauskoja juuri siksi, että niitä voi käyttää häikäilemättä yrittäessään saada niistä mieleisiään! Joskus siihen ei tarvita kuin vähän erikoiseen muotoon leikkaamista, mutta tämä paperi on saanut päälleen vähän vaikka mitä. Alkuperäinen kuvio näkyy vain aavistuksena siellä täällä, minusta aika hauskalla tavalla.

Lähtölaukauksena sivun tekemiselle on ensimmäinen Second Floor Challenge, jonka tarkoitus on kokeilla uusia asioita ja tulla pois tutulta alueelta. Tässä kokeiluna oli kultavärin käyttäminen. Minulla ei ollut kultamaalia, mutta valkoisen maalin päällä kullanvärinen muste hoiti homman. Halusin tehdä art journaling -henkisen sivun, johon voisin palata leikkimään ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Sivun otsikko "minä leikin" kertoo juuri tästä.

Vielä pari yksityiskohtakuvaa. Rinkulat on tehty toimistotarvikekäyttöön tarkoitettujen vahviketarrojen päälle mustetta töpöttämällä ja sitten vetämällä tarrat pois. Kuvioiden reunoissa on akvarellipuuväriä. Pyöreät messinkitarrat ovat tyttäreni housujen koristeita, jotka pelastin ennen kuin loppuunkuluneet housut heitettiin pois. Lisäksi yläkulmassa on käytetty tavallisia nitojan niittejä suuria määriä.
Sivusta tuli hauska ja luonteva. Tämä on ehkä enemmän art journalingia kuin skräppäystä, ja osittain siivoustakin - kaksi muuta sivussa käytettyä kuviopaperia ovat pienistä paloista, joita olin heittämässä siivotessa pois. Toista lisäsin suikaleina ja toista laitoin lävistetyn ympyräaukon alle vihreän verkon avulla. Leikkiminen on sitten kivaa! Ja tämä bloggaaminen, tästähän tulee ihan nostalginen fiilis...!
5 kommenttia:

Jeppula kirjoitti...

UPEA! Hienoja yksityiskohtia, kuviointeja:)

Ansku kirjoitti...

Ihanan iloisen ja vapautuneen oloista askartelua! Upeat värit! Mukavaa kun päivitit. :)

sannika kirjoitti...

Näyttää inspiroituneelta ja inspiroivalta!

taru76 kirjoitti...

Juuri tätähän me kaikki välillä kaivataan, tehdä vaan, sitä miltä tuntuu. Hyvä pään avaus Intohimona skräppäystä ajatellen : D

Emmo kirjoitti...

Wau, upea sivu! Näyttää siltä, että pitäisi itsekkin kokeilla... :)