tiistai 10. huhtikuuta 2012

Jyväskylän askartelutapaamisessa syksyllä tehtyä

Ihana Pipaiita järjestää toisinaan askartelutapaamisia Jyväskylässä. Niissä on aina tosi mukavaa, viimeksi loppuvuodesta skräppäsin siellä tätä sivua, joka tuli tarinointia vaille melko valmiiksi. Pääsiäisen askartelupuuskassa jatkoin sivun loppuun. Osa kukista on valmiita Basic Greyn stanssatusta leikearkista (on kai sille jokin parempikin nimitys?) joita olen vähän terästänyt piirtämällä reunoihin mustalla tussilla, osa kiehkuroista on Taru76:n stansseilla leikattuja. Alaosan paperi oli alunperin beigeä, mutta se tarvitsi vähän rutistelua ja liituväriä ja muotoonleikkausta. Iso kukkanen on tehty samalla systeemillä.
Ison pyöreän koristeen idea tuli kerran mieleeni, kun olin aivan muualla kuin askartelemassa. Kokeilin sitäkin tässä kohotarroilla. Lisäksi on paljon haaraniittejä, kierrätysmessinkikoristeita sekä sirkkarenkaita. Ostin joskus Crop-a-dilen ja sen mukana tuli valtava määrä ihania värikkäitä sirkkoja, mutta muistin käyttää niitä harvoin, koska pidin niitä alkuperäisessä laatikossaan. Jokin aika sitten päätin tehdä askartelukaapistani karkkikauppamaisemman ja kaadoin kaikki omistamani sirkkarenkaat samaan avoimeen laatikkoon, josta niitä on mukava pöyhiä. Nyt niitä tulee käytettyä!

1 kommentti:

Ranu kirjoitti...

Itsekin olen huomannut viime aikoinani järjesteleväni uudelleen toimivammaksi ja luetteloivani yms kummallista, oliskohan tämä kevetsiivoukseen rinnastettavissa =)

Hyvännäköinen paperisysteemi!