keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Paperinkesyttäjän tunnustuksia


Vaikeista papereista syntyy vaikkapa kivoja ja tarpeellisia kirjanmerkkejä sopivalla käsittelyllä. Tarvitsisin enemmänkin, koska luen useita kirjoja rinnakkain. Jotta saisin leikkiä ja sotkea, perustin yhdestä vaikeasta paperista leikkipaikan askartelukaapin oven sisäpintaan. Siihen on mukavaa laittaa ohimennen jotain, kuten paperisilppuja tai maalikokeiluita. Tämä on nyt tässä, kunnes se ei tunnu tarvitsevan enää muuta!
Lopuksi esittelen uuden muruseni, kuuden euron paperitelineeni! Joskus aikanaan luokittelin paperini isoihin minigrip-pusseihin luokitellen ne sen mukaan, millainen tunnelma niissä oli (groove, goth shabby, girly girl jne.) mutta nyt se ei enää tuntunut hyvältä. Harkitsin kalliita skräppipaperitelineitä, mutta päädyin ostamaan Tiimarista kaksi pakkausta halpoja A4 -lehtikoteloita,joista tuunasin tämän telineen saksien, teipin ja sirkkarenkaiden kanssa. Nyt saan helposti vedeltyä papereita esiin ja toivottavasti myös tuhottua niitä reipasta tahtia, koska minulla on jostain syystä Aivan Liikaa Kaikkea.

2 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Ihania leiskoja alla!

Hauska idea laittaa jokin paperi "leikkialustaksi"! Voi olla että täytyy kokeilla.

Sun paperivarastossa ei näytä olevan liikaa mitään... mutta hyvä sulle jos saat tuosta vielä pienennettyä niin mahtuu sitten uusiakin sekaan : )

Pian taas nähdään!

lehtipollo kirjoitti...

Hieno kirjanmerkki, ihanat pilvet ja koukerot! IS-kuume alkaa nostaa vähitellen päätään :) CU!