sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Arkistojen kätköistä

Edellisen postaukseni jälkeen aloin miettiä, miten yleensä olen käsitellyt vaikeita, vaaleansinisiä thickersejä ja löysin pari julkaisematonta sivua, joissa olen käyttänyt niitä.
Ensimmäinen on sivu, jonka tein Leikkaa&liimaa -tapahtumassa viime kesäkuussa. Sivu on oikeastaan pari tälle sivulle, joka myös on skräpätty isäni jäämistöstä löytyneistä päiväämättömistä, epämääräisistä valokuvista. Vaaleansiniset kirjaimet on värjätty promarkereilla rusehtaviksi.

Allaolevassa 6x12 -sivussa ei poikkeuksellisesti ole tarinointia. Yritin kirjoittaa sellaista, mutta oikeita sanoja ei löytynyt. Niinpä skräppäsin vain kuvan, jossa olen työpaikkani katolla etsimässä vuotokohtia, sekä työpaikkani yläpohjasta löytyneen rautanaulan. Muistan itse, mitä ajattelin kaiken tuon tapahtuessa. Vaaleansinisistä kirjaimista tuli mielestäni kauniit, ja taustapaperin kukkien varret ovat samalla tavoin kaarella kuin 40-luvulla tojalevyyn lyöty naula.
Tässä vielä yksi sivu, joka on myös kivaa 6X12 -kokoa. Aloin tehdä tätä inspishaasteeseen, jossa piti olla muotoiltu paperin reuna, mutta sivu ei sitten ehtinyt valmiiksi siihen. Sivu valmistui vasta kesäkuun jälkeen, koska sivussa oleva lintu on leikattu Leikkaa&liimaasta saamastani paperista. Lehti kukan vieressä on tehty Xingin ohjeella.

Ei kommentteja: