maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kopiopakista

Tein taannoin kopiopakin, mutta vasta nyt ehdin skräpätä sillä. Taustapaperi on itse tehty kahdesta eri kuviopaperista, mielestäni siitä tuli hauska ja teen näin varmaan uudestaankin. Raitapaperi tosin ei ollut pakissani, mutta on samaa sarjaa tapettikuvioisen kanssa. Myös lisukkeet ovat pääasiassa pakista, otsikkokirjaimet tosin tulivat Intohimona skräppäys -tapahtuman kirigamityöpajasta ja mainio pääkalloteippi on vaihdettu Pia K:lta.

Tennarit kaipasivat seurakseen hiukan ramopunk -asennetta, mutta tarrakirjaimilla tehtynä yy-kaa-koo-nee -teksti ei ollut riittävän rosoinen. Maalasin taustan käsinkirjoitettua tekstiä varten, ja samalla tulin sutineeksi otsikon pahvikirjainten keskelle ohuesti maalia. Lopputuloksesta tuli mukavasti enemmän käsintehdyn oloinen. Ruusuke sivun yläosassa on tehty kirjekuorista: tiedätte ne kirjekuoret, missä tulee vaikka laskuja tai pankin papereita. Niiden sisäpuoleen on yleensä painettu jotain kuviointia peittämään kirjeen sisältö. Olen jo pitkään halunnut käyttää niitä koristeiden tekoon, ja tässä on ensimmäinen versio kahdesta eri kuoresta sekä haaraniitistä.

Niin ja kengät, ne ovat kyllä tosi mukavat!

9 kommenttia:

maikko kirjoitti...

ihanaa asennetta tässä sivussa! hauska stoorikin kaiken lisäksi :)

Ranu kirjoitti...

Kiva! Kiva tuo pörrölanka (?), mutta mikä se kuvio on siinä alla? Kalvoa ja itse tehty vai onko ihan joku valmiskuvio?

Marie kirjoitti...

Ranu: kysymäsi kuvio on leimakuva, jota olen suurentanut kopiokoneella kaksinkertaiseksi piirtoheitinkalvolle. (Koko arkin näkee vaikka täällä http://www.louloupurple.co.uk/fairies-clear-rubber-stamps-fairy-fantasy-dcss02-1172-0.html) Ei varmaan ole hapoton, mutta en ole siitä niin tarkka tällaisten itse printattujen kuvien kanssa. Ja pörrölanka on tosiaan ihan neulelankaa.

sannika kirjoitti...

Me likes! Nuo erilaiset mustavalkoiset kuviot toimii hyvin yhdessä, ja just sopivasti on väriä lisänä.

Mullakin muuten on noita kirjekuoria tallessa, mutta en ole ehtinyt käyttää! :-) Jotkut on tosi hienoja. Ja katsopa tänne: http://blackeiffel.blogspot.com/2009/06/security-patterns-by-guest-brooke.html.

Pia K kirjoitti...

Hieno sivu, asenne kohdillaan :) Vihreä on kiva piristys mustavalkoisuudessa, ja mäkin olen pitkään ihaillut kirjekuorien sisäpuolia.

Pia K kirjoitti...

Ja näköjään Sannikan kanssa kierretään blogeja peräkanaa :D

Jeppula kirjoitti...

loved this:) loistavaa, että olet käyttänyt kirjekuorien sisuksia, minä myös. Verotoimiston kuorissa on sisällä musta hauskat kuviot!!! Värimaailma ihan huippu.

Veeruliiru kirjoitti...

Tää on niin rouhee!! Just asialliset kengät akateemikolle! =)
Ja tosi mainio tuo kirjekuorikukka ja maalailtu tekstinpaikka!

Elina kirjoitti...

Tykkään omenanvihreän ja mustavalkoisen yhdistelmästä. Tunnistan myös kirjaimet, joista olet saanut aivan upean näköiset.

Sinun tarinoitasi on niin kiva käydä lukemassa. Sivuissasi on huimaavan paljon ajatusta ja ideaa - tykkään!!