maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kevätihmiset älkööt vaivautuko!


Yleisenä elämänasenteena en kannata negatiivisuutta ja vihaisuutta. Erään asian suhteen teen kuitenkin tietoisen poikkeuksen: Olen antanut itselleni luvan inhota kevättä niin paljon kuin jaksan! Maaliskuun voisi poistaa kalenterista ja universumista kokonaan. Energiani on tosi vähissä enkä esim. jaksanut skräpätä maaliskuussa oikeastaan ollenkaan, en edes mentaalisesti.

Halusin nyt kuitenkin palata lempipuuhaani, ja rangaistakseni kevättä ajattelin skräpätä aiheesta ja siihen sopi masentava vaaleansininen-musta-valko-harmaa -värimaailma. Taustapaperi oli vaikeiden papereideni joukossa (jo toisessa sivussa peräkkäin?!) mutta pääsi palvelukseen muotoonleikattuna. Otsikko on lainattu Sielun Veljien hienosta Kevät -kappaleesta. Lisäksi tunnelmaan sopi pitkään varjelemani Matti Pellonpää -postimerkki! Mustat kukat ovat napakkaa muovitettua kangasta, jotka päätyivät askartelukäyttöön rullakaihtimen kavennuksessa, ja musta metallikiehkura on jonkin paperilehtiön kierrettä. Kevät paljastaa kaikkea outoa lumen sulaessa, joten kierrätys sopii teemaan hyvin! Kannattaa valita vihollisensa hyvin - tätä sivua oli tosi hauskaa tehdä ;)

Niin, ja tämä oli siis 2/100.

9 kommenttia:

maikko kirjoitti...

en yritä käännyttää, vaikka itselleni keväässä on niin paljon hyvää. joten inhoa vaan, sillä rumaahan nyt on ja loska on kamalaa!

hieno sivu, värimaailma sopii hyvin aiheeseen.

Pia K kirjoitti...

Mä oon niin samaa mieltä monesta asiasta tässä: vaikeat aamut, liikaa odotuksia... Mun kevätväsymys ei ole vielä pahimmillaan, ja sait mut miettimään helpottaiskohan se, jos skräppäisin aiheesta jo etukäteen. Kiitos!

xing kirjoitti...

Mutta keväthän on ihana ;D

Elli kirjoitti...

Tuossa on monta asiaa mistä
en keväässä tykkää, vaikka en
varsinaisesti sitä vihaakkaan.
Sinulla on kiva tyyli skräpätä,
ja tykkään sivustasi paljon, se on
hieno:)

Ranu kirjoitti...

Vaikka en masennuksen kohteeseesi yhdykkään, niin tämä on mainio. Kuvakin on niin tympeä ja harmaasävyinen, että varmasti ymmärtää mistä on kysymys.

sadan asian lista on hauska! Itse olen joskus miettinyt että kasaisi listaa tekniikoista ja ideoista mitä kokeilla. Se vaan aina jää ja sitten unohtuu se kokeilukin.

Jeppula kirjoitti...

Sivu on hieno, vaikka aihe aika rankka. Tykkään taustapaperista ja pienistä yksityiskohdista kuten pöökallo ja postimerkki.
Ps. Voimia.

Elina kirjoitti...

Oi, miten ihanan kiukkuinen kevätsivu! Sitä toista äärilaitaa voi käydä kurkkimassa blogissani (juu, just sitä aurinkoa, heräilyä, valoa, virheää, keltaista, ... ;) )

onnekas kirjoitti...

Upea sivu! Kiva värimaailma ja toteutus.. Olen myös aina ollut ihan samaa mieltä keväästä, saisi jäädä väliin.. Olen ehdottomasti syksyihminen, oikein odotan sitä kaikkea värien hehkua, viileitä iltoja ja utuisia aamuja (kunnes koittaa taas se loskainen loppusyksy joka on samaa sarjaa kuin kevät..)

noora kirjoitti...

Aivan loistava sivu, joka on lähtenyt varmasti ihan sydämestä, eikä vaan tekaistu! Tykkään kovasti!