maanantai 11. huhtikuuta 2011

Suloista spanielille

Tässä on selkeä pikku sivu, jonka tekeminen kuitenkin oli tosi tuskaa. Olin väsynyt ja huonotuulinen, ja sotkiessani kuivuneella skräppäysmaalilla onnistuin tuhoamaan ensimmäisen sivun ja kuvan. Halusin vaaleanpunaisen kaunokirjoitusotsikon mustalle paperille! Halusin kukanmuotoisen sivun! Ääh.

Sitten muistin embossausjauheet. En ole juurikaan embossaillut: aikanaan tein ensimmäiset kokeilut leivänpaahtimen kanssa, ja sehän nyt ei ole kovin mukavaa puuhaa. Ostin sittemmin kuumapuhaltimen, mutta jouduin säilyttämään sitä erillään muista tarvikkeistani ja unohdin koko kapineen. Nykyään se on helposti saatavilla askartelukaapissani. Aluksi leimasin otsikon sanan "iloinen" eri paperille, embossasin ja leikkasin irti. Hyvä. Sitten uskaltauduin kirjoittamaan ja embossaamaan suoraan sivuuni: sekin onnistui. Leimasin vielä koukeron paperin reunaan ja sekin onnistui. Lopputulos on mieleinen ja nyt vain ihmettelen, miksi en ole aikaisemmin muka uskaltanut tehdä kohokuviointia ja leimailuja suoraan skräppisivuihini!

Tekemäni sivu on suloisempi kuin useat sivuni. Se johtuu kuvassa olevasta hoitokoirastamme, joka asuu meillä muutaman kuukauden. Kuvitelkaa nyt pääkalloja noiden silmien viereen! Jotta ei olisi ihan liian imelää, kuuntelin vanhaa Annihilatoria sivua tehdessäni ;) Ja sivuhan on 3/100 omassa pikku projektissani.

6 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Nätti sivu, hyvä asenne edellisen aiheen vastapainoksi. Embossausjälki on tosiaan kaunista.

maikko kirjoitti...

sulla on usein pyöreitä sivuja ja ne näyttää kyllä kivoilta!

keväälläkin voi onneksi olla pienistä asioista iloinen :) jotenkin hauskaa että sait sivuun kepeää iloisuutta, vaikka tekeminen vähän tuskaa olikin.

Marika kirjoitti...

Kaunis ja ihanan hempeä :)

Kannatti embossata, ku näin hianoa jäläkeä tuli!

xing kirjoitti...

Kaunis sivu tuskailusta huolimatta! Tykkään tyllin ja koiran välisestä kontrastista ;D

Ranu kirjoitti...

Aika hellunen, embossausjälki näyttää hyvältä!

xing kirjoitti...

Blogissani kommenteissa tarkentava kysymys 10 lempitarvikkeesta, käy ottamassa kantaa