maanantai 17. tammikuuta 2011

Jyväskylän askartelutapaaminen

Ihana Pipaiita järjesti askartelutapaamisen Jyväskylässä. Oli loistavaa päästä kerrankin tapaamaan muita paperiin hurahtaneita kotikulmilla! Paikalla oli mahdollisuus myydä omia tarpeettomiksi jääneitä tarvikkeitaan, nyyttärieväät, tilaisuus kokeilla kohokuviointilaitteita ja leikkureita sekä tietenkin askarrella ja puhua siitä.


Itse tein pieniä ostoksia ja skräppäsin. Sain yhden sivun valmiiksi ja toisenkin aika pitkälle: 1,5 valmista sivua tuntuu olevan vakiomääräni askartelutapaamisissa! Sivun aihe on jälleen arkinen, pieni ajatus: äidin epätoivon huokaus siitä, miten 8-vuotiaan itsepäisen tyttären teini-ikä tulee olemaan käsittämätön haaste, kun jo nyt on niin kova vääntö kaikesta. Sivun taustapaperina on mm. sininen paperi, jonka sain jostain lahjoituksena. Sen toisella puolella on värikkäitä palloja, joita ajattelin voivani käyttää, mutta käytinkin nyt tämän sinisen puolen vaikkei se ole ollenkaan oma värini! Muista tarvikkeista haluan mainita Basic Greyn die-cutit (mitä ne ovat suomeksi?!) jotka ostin tapaamisen kirpparipöydältä, sekä hauskan puolalaisen postimerkin, jonka olen ottanut talteen nuorena saamastani kirjeestä. Lisäksi sekä valokuvaa että koko sivua on kulutettu ja naarmutettu neulalla, saksilla ja kynsiviilalla.

2 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Onpa mainio toteutus ja työvälineinäkin kaikkea mahdollista!

Siinä on asenne kohdallaan tytölläsi, mutta toisaalta voisit ajatella, että eipähän muutkaan tod.näk. jyrää häntä alleen (minulla poika ollut koulukiusattu, ujo ja arka....),

Kiva oli olla tapaamisessa, vaikka sitten kesken lähdinkin aikatauluongelmien ja naapurin pikkuneitien jo niin halutessa.

Innostuin sitten illalla askartelemaan ostamistani tuotteista, onneksi maltoin kuitenkin ostoja tehdä kohtuudella! nimim. tavaraa nii paljon että mihin ne työtää...
t.
Ritva
Iloinen mieli-blogista :)))

Anna-Leena kirjoitti...

Sen ajatuksen voimalla, että sisupussia ei niin vain nitistetä myöhemminkään elämässä! <3