lauantai 22. tammikuuta 2011

Vaihteeksi karumpaa

Lainasin joskus kameraa nörttiveljelleni. Kun hän palautti sen, muistikortille oli jätetty minulle kuva, jossa hän poseeraa Star Wars -julisteensa edessä. Ikään kuin Darth Vader ajaisi häntä takaa! Teetin kuvan ajatellen, että skräppään joskus siitä, millainen hauska nörtti hän on.

Nyt sitten riehaannuin sotkemaan. Sivussa on kolmea kuviopaperia, kirjaintarroja, punchinellaa, sirkkarenkaita ja haaraniittejä, mustetta, akryylimaalia, glittermaalia, työkalukaapista kaivettuja prikkoja, sähköteippiä, maalarinteippiä, revittyä pakkauskartonkia, säilykepurkin kansi ja kierrelehtiön kierre. Muistinkohan kaiken? :D Ei kangasta, huopaa tai pehmeitä elementtejä. Ehdottomasti ei kukkia!

Leimailin sekä oikeilla leimoilla että pahvinpalan reunalla, eli toteutin aiettani leimailla enemmän sivuihini. Kokeilin maalin levitystä niin sormella, pahvinpalalla kuin neulallakin. Ja käytin paljon sirkkarenkaita, joiden käyttöä olen myös päättänyt lisätä! Lisäksi nörttiteemaan sopi käyttää kaikki mustat x-kirjaimet ja miukumaukut, joille ei tavallisesti ole käyttöä. Nautin todella sivun kasaamisesta, ja ajattelin koko ajan: mitähän seuraavaksi laittaisin? Mutta puoliltaöin huomasin, ettei sivuun mahdu enempää ja muutenkin alkoi jo väsyttää. Sivusta tuli sotkuinen, hilpeä – ja tosi painava, koska siinä on niin paljon metallia!

Harmi, ettei ilme näy. Olen kuitenkin päättänyt, etten julkaise naamoja netissä, vaikka sivut siitä hiukan kärsivätkin.


4 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Niin hieno! Hykertelen täällä sille, miten hienosti kirjoitit tuon "opetti lukemaan, ja sitten mitä kannattaa lukea". Avattu kierre on tosi jees, täytyypä itsekin kaivaa taas metallilankoja esiin...

xing kirjoitti...

Hervoton ja painava! Minuakin kiinnosti tuo avattu metallikierre.. Juuri laitoin roskiin vihosta irrotetun kierteen ja senhän olisi voinut ottaa askartelukäyttöön.

Näin sivun vasta sen jälkeen kun olin ehdottanut sirkkarenkaan tekemistä diginä helppona tapana alkaa itse tehdä elementtejä :D

taru76 kirjoitti...

Tosi mahtava sivu! Ihania yksityiskohtia, ja vaikka tavaraa on paljon, kaikessa on hyvä tasapaino.

Mä tuun todellakin kopiomaan sua! Miten en itse ole keksinyt leimata maalarinteippiin!!! Nyt ei kun omat kuvioteipit tulille : )

Totesin muuten,että ensi viikolla on pakko laittaa kamera laulamaan, että ehtii myös toteuttaa sen viikko elämästä-projektin!! Kääks!

lehtipollo kirjoitti...

42! Tykkään. Asiallisen rouheaa.