torstai 20. tammikuuta 2011

Täytetty muoto

Aikanaan ostin innoissani skräppäystarvikkeita ja ihania papereita, mutten sitten oikein raskinutkaan käyttää niitä, vaan vain varastoin ja haaveilin. Nyt olen onneksi päässyt eroon siitä piirteestä - muiden blogeista olen huomannut, että ihanuuksien jemmaaminen on yleisinhimillistä :D Mutta vielä ihanampaa on, kun saa käyttää lempitarvikkeita ja sitten katsella niitä osana valmista sivua! Taustan ruudullinen October Afternoonin paperi on juuri tällainen pitkään jemmattu herkku: sen toisella puolella on erittäin söpöjä taloja, ja alunperin taisin hankkia paperin ajatellen "onnea uuteen kotiin" -kortteja. Onneksi silppulaatikkoon pääsi vielä palanen!

Skräppäystä aloittaessani olin myös mieltynyt haaraniitteihin, mutta nykyään en tule käyttäneeksi niitä. Olen päättänyt, että nyt niitäkin täytyy alkaa taas käyttää pois. Tähän sivuun sain uppoamaan peräti 11 kpl! Sama asenne pitäisi ottaa käyttöön sirkkarenkaiden kanssa...lisäksi käytin sivussa ruohikkona purettua verhokangasta, johon sain idean viime viikon ompeluissani. Heti teki mieli tehdä jokin kesäinen sivu, jossa voisi käyttää ruohoa.

Pidemmittä puheitta, tässä osallistumiseni 142. inspikseen, jossa piti laittaa kaikki sisältö muodon sisään. Tämän valokuvan sisältö houkutteli käyttämään selkeää perusympyrää, jotta ulkopuolelle pilkottava pikkujalka pääsisi oikeuksiinsa.

7 kommenttia:

Ranu kirjoitti...

Kuviosta ulos pilkahtava jalka on mainio!
Lohduttavaa aina kuulla että muillakin menee vähän jemmailuksi =) Itsellä on vähän auttanut se, että kun sitä jemmattua rupee olemaan älyttömästi sitä saa jotenkin paremmin käytettyäkin. Jotta antaa itselleen luvan hankkia uutta..

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta toi jemmaaminen, vaikka en ole edes kovin kauaa harrastanut ;)

Tosi kiva sivu, ihanan kesäinen ja ruohikko kukkineen on mainio. Hieno kuva ja hauska teksti.

Anonyymi kirjoitti...

Siis edellisen viestin laittoi maikko, joka ei jaksanut kirjautua miehensä puhelimella, kun kirjoittaminen on niin hankalaa :)

xing kirjoitti...

Tunnistan paperin :D Ja muistan, että teit siitä onnea uuteen kotiin -korttejakin (tai ainakin minulla on sellainen mielikuva). Mainio otsikko

Pia K kirjoitti...

Kesäinen, kiva, tykkään!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Aivan mahtava! Tässä on niin hyvä kesäfiilis.

maikko kirjoitti...

tämä on upea! ja tunnistan itsessäni tuon jemmaamisen, mutta minäkin yritän nyt pyristellä siitä ulos ;)

kiva, kun kommentoit blogissani, sillä sitä kautta paremmin eksyn toisten sivuille :)