keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Vuoden ensimmäinen flunssa, vuoden ensimmäinen sivuTässä sivussa halusin toteuttaa impulsiivisuutta ja art journaling -henkeä. Olen pitkään halunnut leimata kuplamuovilla, nyt jopa tein pienen leimasimen nitomalla palan kuplamuovia pahvinpalaan. Horuksen silmä -leimasimen kaiversin kesällä tyttäreltä kähvelletystä disneypyyhekumista (hänelle jäi vielä useita). Roiskeet on tehty vesivärillä ja pensselillä. Olisin halunnut siksakata paperisuikaleet ja nauhat ompelukoneella kiinni, mutta se tuntui nyt flunssan sumentamana liian raskaalta operaatiolta.

Sivu ei ole mullistava, mutta olen itse siihen tyytyväinen: se on pieni, yhden illan juttu, pinnallinen ja arkinen, vähän kuin päiväkirjamerkintä väsyneenä. Ihanaa, että skräppäyksestä on tullut niin pientä ja helppoa, että sitä voi tehdä kipeänäkin. Ainoa, mikä harmittaa, on valokuvaamisen vaikeus tähän aikaan vuodesta. Todellisuudessa sivu on hyvin lämpimän oranssi, reunoilta ruskea ja punainen.

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Oih, tykään tästä sivusta hurjasti! Kuplamuovileimailut näkyvät taustalla kivana yksityiskohtana ja asettelu on aivan huippu.
Mukavaa, kun skräpätään myös näistä hyvin arkisistakin asioista!

xing kirjoitti...

Hienosti kaiverrettu leimasin <3 Ja nuha toivottavasti jo ohi :)

Anna-Leena kirjoitti...

Tosi hieno ja spontaanin oloinen sivu! Etkä kyllä näytä kuvissa yhtään kauhealta, väsyneeltä korkeintaan!

ninarsku kirjoitti...

mä muistan, että oon käynyt katsomassa tän sivun jo monesti, miten en ole mukamas kommentoinut tätä ollenkaan??
TYkkään suikaleista, asettelusta, kuplamuovileimailusta, kuvista ja tarinoinnista ja ja ja, kaikesta. Paitsi nuhasta. :)